Multenes un dziesmas bērniem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 19. līdz 22. decembrim plkst. 19, kā arī 23. decembrī, 7. un 8. janvārī plkst. 16 Rīgas Kongresu namā būs draiskas un apcerīgas "Koncertblēņas divās daļās bez starpbrīža".

RDKP koncertorganizācija "Ave Sol", Rīgas Doma kora skolas meiteņu koris un diriģente Aira Birziņa aicina vecākus ar bērniem un mūzikas skolotājus ar skolēniem – skanēs Raimonda Paula, Imanta Kalniņa, Zigmara Liepiņa, Valta Pūces un citu komponistu mūzika no Rozes Stiebras režisētām populārām animācijas filmām, tiks rādīti filmu fragmenti, būs kolektīvs karaoke.

(Ne)mierīga sēdēšana, skatīšanās, smiešanās, brīva jušanās, acu bolīšana, vaigu šķobīšana un brīvprātīga līdzdziedāšana.

Rīgas Doma kora skolas meiteņu kora un tā diriģentes Airas Birziņas iecerētās koncertblēņas tapušas sadarbībā ar studiju "Dauka", režisori Rozi Stiebru un komponistu Valdi Zilveri. Šis ir mudinājums vecākiem atsaukt atmiņā un jaunākajai paaudzei iepazīt latviešu animācijas filmu zelta klasiku, pavadot aizraujošu koncertvakaru kopā ar varoņiem no tādām multenēm kā "Zaķīšu pirtiņa", "Kabata", "Laimes lācis", "Neparastie rīdzinieki", "Ness un Nesija", "Zelta sietiņš", "Sēd uz sliekšņa pasaciņa" un citas.

Koncertblēņu vakarā tiks dziedātas šajās filmiņās skanošas populāras dziesmas, kuras radījuši Raimonds Pauls, Zigmars Liepiņš, Imants Kalniņš, Valts Pūce, Uģis Prauliņš. Dziesmas koncertblēņu akcijai aranžējis Valdis Zilveris. Koncertā piedalīsies arī instrumentālā grupa. Līdztekus dziesmām uz liela ekrāna tiks rādīti kadri no minētajām filmiņām. Bez starpbrīža koncertdaļai sekos kopmuzicēšana: ikviens tiks aicināts dziedāt un līdzblēņoties visnepiespiestākajā un vispriecīgākajā veidā. Pirms blēņošanās no plkst. 18 būs iespēja Laimes lāča tirdziņā iegādāties Ziemassvētku dāvanas draugiem.

Biļetes cena:

Ls 4 vienai personai; ģimenes biļete (2 pieaugušie + 2 vai vairāk bērni) Ls 2.50 vienai personai; draugu biļete (3 un vairāk draugi) – Ls 3 vienai personai

Visās "Biļešu paradīzes" kasēs

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu