Jaunā gada sagaidīšanas pasākumi (89)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

TVNET novēl Jauno gadu sagaidīt kopā ar saviem tuvākajiem cilvēkiem līksmā un sirsnīgā gaisotnē! Šovakar Rīgas izklaides vietas piedāvā dažādas iespējas, kā sagaidīt Jauno gadu, liecina apkopotā informācija. Dažādi pasākumi notiks visā Latvijā. Laimīgu Jauno gadu!

Klubā "Četri balti krekli" notiks Jaunā gada sagaidīšanas balle kopā ar Ufo un Vanagu, bet vakara īpašā viešņa būs Olga Rajecka, savukārt klubā "Godvil" Jaunā gada sagaidīšanas pasākumā piedalīsies dīdžejs "Gee", "Carol Jiani", kā arī gaidāmas īpašas performances un deju šovs "Moulin Rouge" stilā.

Klubā "Essential" spēlēs dīdžeji "Al Dee", "Vento", "Rapa", "Wow", Japānis, "Sams", kā arī Kaspars Kondrats un Rolands Priverts, savukārt Studentu klubā Jaunā gada sagaidīšana notiks pasākumā "Balle Aizspogulijā", kur par dejām rūpēsies dīdžejs "Chill".

Muzikālajā restorānā "Fīlings" spēlēs "Latvian Blues Band", savukārt muzikālajā krodziņā "Čau, Rasma" vakaru ievadīs Olga Rajecka, uzstāsies Endija Rezgale, savukārt par jauku atmosfēru rūpēsies vakara vadītājs Ziedonis Veits.

Klubā "Depo" svētku programma būs sarūpēta gan Mazās, gan Lielās zāles apmeklētājiem. Mazajā zālē vakaru būs iespējams pavadīt "indie/rock" mūzikas pavadībā, bet Lielajā zālē skanēs saulaina mūzika palmu ēnā no "Apofeoz Sound System".

"Sunset Bar" vakaru varēs pavadīt dīdžeja "Gigi El Amoroso" un pašmāju labāko dīdžeju spēlētās mūzikas pavadībā, bet Jaunā gada sagaidīšana grupas "ABBA" radītās mūzikas pavadījumā notiks "Opium Cafe" un "Opium Dance". "Opium Cafe" piedāvās neaizmirstamu dzīvās mūzikas vakaru ar šovprogrammu, kuru būs sagatavojuši paši "Opium Cafe" saimnieki. Par vakara pārsteigumu solās kļūt bārmeņu dziesmu šovs, kur katrs no programmas dalībniekiem būs iejuties kādā no leģendārās grupas "ABBA" dalībniekiem un demonstrēs savas vokālās un artistiskās iemaņas, kam sekos arī "soul" un "r&b" mūzikas dziedātājs Aivo ar pavadošo sastāvu.

Šovakar "Arēnā Rīga" notiks Jaunā gada sagaidīšanas svinības "New Year’s Dance Summit", kas notiks kopā ar virkni pasaulē populāru deju mūzikas mākslinieku - bijušo grupas "Underworld" dalībnieku Darenu Emersonu, franču dīdžeja Deivida Guetas daudzu dziesmu autoru un izpildītāju Krisu Villisu, populārāko Nīderlandes jaunās paaudzes dīdžeju "Mason", hiphopa zvaigzni no ASV dīdžeju "Scratch", kā arī kopā ar Baltijas labākajiem dīdžejiem un vokālistiem.

Grandiozajā Jaungada pasākumā "Arēnā Rīga" uzstāsies arī Baltijas labākie vokālisti un dīdžeji - Ignas un "Deep Inc." no Lietuvas, Deivs Storms kopā ar Džeimsu Vertsu no Igaunijas, Bogdans Tarans un "Flyingmice" ar Dāvi Kolbergu no Latvijas un daudzi citi.

Jauno gadu sagaidīt varēs arī Bastejkalnā pie Brīvības pieminekļa ar svētku uguņošanu. To realizēs šī gada Rīgas svētku uguņotāju sacensību uzvarētājs SIA "Ugunsmeistars".

Kuldīgā galvenais Jaunā gada sagaidīšanas pasākums notiks Rātslaukumā, informēja Kuldīgas domes sabiedrisko attiecību speciāliste Ilze Dambīte-Damberga. Jaunā gada sagaidīšana Rātslaukumā sāksies ap plkst.23.45, kad kuldīdznieki varēs iestiprināties ar karstvīnu un piparkūkām.

No šodienas līdz 3.janvārim Krāslavas rajonā notiks gadu mijas pasākumi, informēja vietējās pašvaldībās. Jauno gadu 1.janvārī plkst.00.30 Krāslavas kultūras namā ievadīs "New Year Disco Party". Plkst.1 pilsētas laukumā izskanēs Krāslavas novada domes priekšsēdētāja Mečislava Lukšas apsveikums un tiks šauts svētku salūts. 1.janvārī Jaungada svētku diskotēkas notiks arī Dagdā, Andrupenes pagastā, Kastuļinas pagastā un Izvaltas pagastā. Svariņu pagastā 31.decembrī plkst.22 notiks Jaungada koncerts, bet 1.janvārī plkst.1.30 sāksies diskotēka. 31.decembrī plkst.21 Jaungada karnevāls sāksies Šķaunes pagastā.

Šodien Valkas iedzīvotāji un pilsētas viesi tiek laipni aicināti sagaidīt Jauno gadu Lugažu laukumā, informēja Valkas domes preses sekretāre Inguna Medne. Stundu pirms pusnakts pie Valkas kultūras nama sāks skanēt dzīvespriecīga mūzika. Pusnaktī varēs noklausīties Latvijas un pilsētas vadītāju apsveikuma vārdus un laba vēlējumus. Vēlāk būs iespēja vērot, kā pret debesīm gaisā uzvīsies krāšņās salūta puķes.

Liepājā pēdējās Vecgada dienās notiks vairāki koncerti, kā arī būs iespēja izklaidēties Rožu laukumā, informēja Liepājas Kultūras pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Anda Birkenberga. Šodien, Vecgada vakarā, plkst.23 Liepājas Sv.Trīsvienības katedrālē notiks koncerts "O Sole Mio", kurā ar savu talantu priecēs trīs tenori - Nauris Puntulis, Miervaldis Jenčs, Guntars Ruņģis un ērģelnieks Lotars Džeriņš. Savukārt no plkst.22.30 līdz 1.30 liepājnieki varēs izklaidēties Rožu laukumā 2009.gada sagaidīšanas pasākumā. Programmā paredzēts atskats uz pagājušā gada notikumiem, svinīgas svētku uzrunas, salūts un dejas, kuras piedāvā Liepājas Kultūras pārvalde un TV "Dzintare".

Šodien plkst.23.30 gadu mijas svinībās Tukumā, Brīvības laukumā, tiks apbalvoti Interesantāko un spožāko Ziemassvētku rotājumu īpašnieki, informēja Tukuma pašvaldībā. Jau ziņots, ka Tukuma dome ikvienu tukumnieku aicināja piedalīties pilsētas rotāšanā, par skaistāko noformējumu Ziemassvētkos informējot pa tālruni vai atsūtot objekta adresi uz e-pastu līdz 16.decembrim.

Šovakar plkst.22 Ventspils Kultūras centrā sāksies Jaunā gada sagaidīšanas balle kopā ar grupu "Lauku muzikanti", uzzinājām Kultūras centrā. Pasākuma rīkotāji sola, ka vakara gaitā būs skatāma jauniešu teātra "Focus" īpaši krāšņā programma ar zīlnieci, kabarē dejotājām un citiem pārsteigumiem. Savukārt plkst.23.30 Lielajā laukumā notiks Jaunā gada sagaidīšanas pasākums un svētku salūts. Koncerta daļā muzicēs šova "Zvaigžņu lietus" uzvarētāji aktieris Intars Rešetins un dziedāja Yana Kay. Tradicionāli pusnaktī pēc "vietējā Ventspils laika", plkst.00.33, ventspilniekiem būs iespēja vērot grandiozu uguņošanu vismaz astoņu minūšu garumā. Firmas "Oda Lux" pirotehnikas mākslinieki salūta vērotājus sola pārsteigt ar krāšņām ugunspuķēm.

Arī Siguldā Svētku laukumā pie Panorāmas rata šovakar notiks Jaunā gada sagaidīšanas pasākums.

Komentāri (89)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu