Pārsteidziet viens otru: 10 oriģinālas randiņa idejas!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Rīt, 14.02., svinēsim visu mīlētāju dienu, kad ierasts ar savu mīļoto doties uz randiņu! Lūk, desmit idejas, kā randiņu padarīt īpašu.

 
Foto: flickr.com/hypotekyfidler

Randiņš stacijā un brauciens ar vilcienu

Rīgas stacijas (vai arī jebkuras citas pilsētas stacija), mūsuprāt, ir nepelnīti aizmirsta tikšanās vieta. Cik gan daudzos romantiskajos kino nav apspēlēta šī vide ar stacijas pulksteni, kafetērijām un restorāniem, ziedu pārdošanas vietām utt. Uzaicini savu otro pusīti tikties stacijā. Tad abi dodieties pie vilcienu saraksta un izvēlieties maršrutu. Laiku līdz vilciena pienākšanai pavadiet kādā no stacijas kafejnīcām - droši zinām, ka starp dīvainiem ūķīšiem ir atrodama arī romantika. Tālāk jau pats brauciens un vakariņošana citā pilsētā...

 
Foto: fllickr.com/aphexlee

Randiņš - vējš gar ausīm

Vēlies sajust ātrumu, adrenalīnu un sacensību garu? Jautrība, spriedze un asas izjūtas garantētas, ja randiņu izbaudīsiet kartingu trasē. Šī nodarbe gan piemērota ātrumu mīlošām būtnēm. Pēc izbrauciena dodieties uz kādu kino, kur arī adrenalīna līmenis tiks noturēts līdz brīdim divatā...

 
Foto: flickr.com/futureshape

Vakariņas tumsā - īpaši vilinoši!

Vai spējat iedomāties, kādas sajūtas pārņem, baudot vakariņas pilnīgā tumsā? Tas ir nebijis piedzīvojums jūsu taustei, dzirdei, ožai un garšai, kurš garantē 100% jautrību. Laipnais viesmīlis, kurš būs aprīkots ar īpašajām nakts redzamības brillēm, ievedīs jūs jaunā garšu un izjūtu pasaulē. Ko tādu vēl līdz šim nebūsiet piedzīvojuši! Nobaudītais otrais ēdiens un saldais ēdiens, kopīgie smiekli un atklājumi - tie izvērtīsies par vienu no neparastākajiem stāstiem, ko atcerēties kopā un stāstīt citiem vēl ilgi pēc tam!

 
Foto: PantherMedia/ScanPix

Izjādes ar zirgiem: aristokrātisks randiņš

Parasti mēs izjādēs dodamies siltajos mēnešos, tomēr, ja ziemas dienu lutina saule un apkārtni rotā balts sniedziņš, kas var būt romantiskāk? Paņem gan līdzi termosā tēju vai karstvīnu, lai kādā pieturā varat sasildīties. Ja tomēr kādam no jums ir bail no tieša kontakta ar šiem cēlajiem dzīvniekiem - ne mazāk romantisks ir brauciens kamanās, ko arī piedāvā vairākas zirgaudzētavas. Tad gan līdzi paķeriet kādu siltu pledu, zem kura cieši apskauties.

 
Foto: PantherMedia/ScanPix

Dalīties mīlestībā ar mazajiem draugiem

Ja abi esat dzīvnieku mīļotāji, tad grēks šajā dienā ir nedalīties ar mīlestību pret mūsu četrkājainajiem draugiem. Apģērbieties sportiski, paķeriet līdzi ciemakukuli un dodieties uz kādu no dzīvnieku patversmēm, lai izietu pastaigās ar suņiem. Ticiet - tā ir burvīga atpūta: svaigs gaiss, mazliet sporta un daudz, daudz mīlestības!

 
Foto: PantherMedia/ScanPix

Klasika nenoveco

Ja tomēr mīlat klasiku, tad neaizmirstiet norunāt tikšanos pie Laimas pulksteņa. Domāju, ka katrā pilsētā ir sava romantiskā tikšanās vieta. Ziedi, prieks, restorāns ar dzīvo mūziku - kāpēc ne? Tikai atceries laicīgi rezervēt galdiņu. Lai būtu kāds pārsteiguma mirklis - ceļā uz restorānu kaut kur nobildējieties kopā - foto būdiņā vai fotosalonā. Šoreiz bez selfijiem!

 
Foto: facebook.com/Kriosauna

Kriosauna - mīnus 160

Visiem zināma patiesība - mīlestība sasilda! Tad pakļaujiet sevi izaicinājumam - cik ļoti jūsu mīlestība silda! Piesakiet kriosaunas apmeklējumu, kur saņemsiet vēl nebijušas izjūtas. Atrodoties kriokamerā, jūs atklāsiet, ka gaiss tajā ceļas augšup it kā pa spirāli un, sākot no kājām, apvij visu ķermeni ar sausā gaisa – slāpekļa maisījuma plūsmu, kas ir līdzīga bieziem tvaikiem ar temperatūru no -120 līdz -160 grādiem, bet tas nav kā ledusauksts ūdens, tāpēc sajūtas izrādās neparastas, interesantas un samērā komfortablas. Lai gan pasākums ilgst 5 - 10 minūtes, jūs to atcerēsieties ilgi. Pēc tam gan dodieties baudīt siltas un pelnītas vakariņas.

 
Foto: LETA

Muzeja apmeklējums - nemaz tik garlaicīgi nav

Saka, ka nav neinteresantu muzeju - vienkārši katram cilvēkam ir savs muzejs! Dodieties apmeklēt kādu muzeju. Pat ja neesat mākslas mīļotāji, noteikti ir kāda sfēra (foto, sports, medicīna, zinātne, vēsture u.c.), kas jums abiem nav vienaldzīga, un jūs abi to labprāt izzinātu. Ieteikums: pirms turi noslēpumā muzeja apmeklējumu, pārliecinies, vai tas jebkādi nesaskumdinās tavu otro pusīti. Piemēram, «Stūra māja».

Vēl interesantāk, ja uz kādu muzeju dodaties ārpus ierastās vides - jauna pilsēta, jauni iespaidi! Varat izvēlēties arī muzejus - īpašus romantikas sniedzējus: pilis un muižas.

 
Foto: facebook.com/restoransgaismaspils

Pastaiga pa Gaismas pili: ne tikai lai mācītos

Randiņš bibliotēkā - hmmm, skan vilinoši! Īpaši, ja 14.02. tur ir iespējams ieturēt vēlās brokastis jeb branču. «Gaismas pils» ir arī jauka vieta, kur pavērties no augšas uz pilsētu un doties abu iemīļotākās grāmatas meklējumos. Neierasti!

 
Foto: flickr.com/chrishau

Ziemas prieku baudīšana

Vindsērfings, slēpošana, snovbords, slidošana vai vienkārši laišanās lejā pa kalniņu uz kameras. Ja laika apstākļi atļauj - dodieties baudīt ziemas priekus kopā - tas patiešām ir jautri!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu