Liepājā notiks dekoratīvo dzīvnieku izstāde un Lieldienu tirdziņš

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Šodien no plkst.10 līdz 17 Liepājas Rožu laukumā norisināsies ikgadējais mājražotāju un amatnieku Lieldienu tirdziņš, bet no plkst.11 līdz 17 Liepājas Latviešu biedrības namā paredzēta dekoratīvo dzīvnieku izstāde, informēja Liepājas Latviešu biedrības nama kultūras darba menedžere Laura Giptere.

Tirdziņā varēs atrast gan idejas un risinājumus svētku dāvanām, gan preces praktiskiem ikdienas soļiem. Tajā būs atrodami Latvijā ražoti sīrupi, mājas vīns, tēju maisījumi, veselīgi izstrādājumi no Latvijā audzētām ogām, kūpinātas zivis, visdažādākie konditorejas izstrādājumi, mājas sieri, kā arī garšvielas un citi gardumi. Tāpat Lieldienu tirdziņā varēs iegādāties dāvanas un suvenīrus no dzintara, ādas, sudraba, bronzas, koka un mīkstās rotaļlietas, suvenīrus ar Liepājas simboliku un personvārdiem, lina šalles u.c. lina izstrādājumus, adījumus gan bērniem, gan pieaugušajiem, kā arī mūzikas ierakstus un citus produktus.

Tikmēr ģimenes ar bērniem un citi dzīvnieku mīļotāji biedrības nama foajē varēs apskatīt dekoratīvos baložus, vistas, trušus un vēl dažādus citus dekoratīvos mājdzīvniekus. Izstādē piedalīsies Lietuvas dekoratīvo putnu audzēšanas asociācijas vadītājs Arturs Kondrots, Palangas baložu audzētāju kluba vadītājs Reinolds Liaudiansks, baložu audzētājs Rimants Beneta, Latvijas sīkdzīvnieku biedrība «Trusis un citi», kā arī Liepājas baložu audzētāju klubs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu