Jelgava trīs dienas vērienīgi svinēs savus svētkus .

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar daudziem un dažādiem pasākumiem Jelgava no 31.maija līdz 2.jūnijam vērienīgi svinēs Pilsētas svētkus, informēja pašvaldības aģentūra "Kultūra".

31.maijā notiks dalībnieku, pilsētas iestāžu un organizāciju svētku gājiens, svētku atklāšana būs pilsētas centrālajā laukumā - Hercoga Jēkaba laukumā, paredzētas arī pilsētas skolu interešu pulciņu dalībnieku izstādes un koncerts. Šajā dienā savas instalācijas izstādīs Šauļu, Pērnavas un Jelgavas mākslinieki. Paraugdemonstrējumus sniegs Jelgavas sporta klubi, bet vakarā Pils saliņā būs zaļumballe un brīvdabas estrādē uzstāsies Ozols. 1.jūnijā Jelgavā viesosies 30 pūtēju orķestri no visas Latvijas, lai piedalītos pūtēju orķestru festivālā "Gunāram Ordelovskim - 75". Rīts Hercoga Jēkaba laukumā sāksies ar Amatu dienu. Dienā pūtēju orķestru koncerti notiks pie veikaliem, skvēros, bet vakarā Pils pagalmā notiks pūtēju orķestru festivāla noslēguma koncerts. Paredzēti sabiedriskās organizācijas motociklistu kluba "Zemgaļu leģions" priekšnesumi. Dienas noslēgumā Pils saliņā būs zaļumballe, bet brīvdabas estrādē - grupas "Tumsa" koncerts. 2.jūnijā Jelgavā sporta diena, kuras ietvaros notiks sacensības ūdensportā, jahtu regate Airēšanas bāzē Pils salā, kā arī minifutbola sacensības, virves vilkšanas sacensības un citas aktivitātes brīvdabas estrādē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu