Suģestējošā Ēgipte: vindsērfings, ko tur redzēt un kādas ir tās īpatnības?

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdienas, 27. februāra, vakarā «Hobiju domnīca» 360TV skatītājus aizvedīs uz suģestējošo Ēģipti. Šajā reizē domnīcas vadītāja Laura Jēkabsone ar viesiem runās ne tikai par to, ko šajā valstī ir vērts redzēt, nogaršot un izbaudīt, bet apspriedīs arī interesantākos valsts vēstures līkločus – piramīdu noslēpumus un Kleopatras nāvi. TVnet lasītājiem ir iespējams jau tagad noskatīties abus pieminētos stāstus video versijā. T

 
Foto: Ekrānšāviņš

Ēģiptes īpatnības

Laura ar saviem viesiem studijā daudz un plaši runās par Ēģiptes tirgu un tirgošanos, izskanēs noderīgi padomi ikvienam, kurš grasās apmeklēt Ēģiptes tirgu. Varēs uzzināt, kā labāk kaulēties, komunicēt ar pārdevējiem un iegūt kāroto preci par zemāko cenu.

 
Foto: Ekrānšāviņš

Vindsērfings Ēģiptē

«Hobiju domnīcas» viesis Jānis pastāstīs vairāk par vindsērfingu, kas reiz tur bija ļoti populārs.

 
Foto: Ekrānšāviņš

3 lietas, ko redzēt Ēģiptē

Iespējams ieklausīties Daigas Upenieces, mākslas muzeja «Rīgas birža» vadītājas, ieteikumos, ko vērts redzēt un apmeklēt Ēģiptē. Viņa arī izstāsta, kādēļ tieši šīs vietas būtu vērts ieraudzīt pašu acīm. Tos, kurus saulainā un suģestējošā Ēģipte iedvesmojusi un iekārdinājusi.

 
Foto: Ekrānšāviņš

Košarī recepte

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu