Lieldienu brīvdienās Valmierā būs apskatāmi dažādu šķirņu truši

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Lieldienu brīvdienās, no 25.marta līdz 28.martam, tirdzniecības centrā «Valleta» būs apskatāma Justīnes Valdmanes šķirnes trušu saimniecības izstāde.

Kā informēja tirdzniecības centra «Valleta» mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja Monta Rubene, šogad izstādē varēs aplūkot iepriekš neredzētu šķirņu trušus - Ronas, kas Latvijā aug tikai Valdmanes saimniecībā un kuru krāsojums līdzinās bērza tāsij, un zaķu trušus, kas no citiem atšķiras ar savu emocionālo raksturu un gludo apmatojumu.

Kopumā izstādē būs apskatāmi vismaz sešu dažādu šķirņu truši - gan lielāki, gan mazāki. Visvairāk būs pārstāvēta Angora, kas izceļas ar garo, mīksto vilnu un krāsu. Izstādē tā būs apskatāma baltā, melnā, pelēkā un pat dzeltenā krāsā. Vienā no aplokiem apmeklētājus priecēs arī cālēni, kuru šķilšanās gaidāma tieši 25.martā.

Izstādi bez maksas varēs apmeklēt tirdzniecības centra trešajā stāvā no plkst. 10 līdz 21. No 22. marta laukumā pie Valmieras Kultūras centra darbosies arī «Valletas» lielās Lieldienu šūpoles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu