Lieldienas Saules muzejā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Otrajās Lieldienās, 28. martā, visi interesenti tiek gaidīti ar ģimenēm, radiem, draugiem, lai kopā nosvinētu Lieldienas mūsu Saules muzeja saulainajās telpās!

Svētki sāksies plkst. 15:00 ar ekskursiju latviešu valodā, pēc kuras sekos radošās darbnīcas, konkursi, komandu spēles mazajiem un lielajiem, balvas, zāļu tēja un svētku kliņģeris.

«Ņemiet līdzi Lieldienu olas! Kuram būs visstiprākā, tas balvā iegūs lielo ģimenes sauli no ģipša, ko varēs uz vietas izkrāsot pēc sirds patikas. Izpūstas olas noderēs radošajai darbnīcai, kurā veidosim skaistus Lieldienu rotājumus, tāpēc tās arī sagatavojiet jau laicīgi. Bērnu sejiņām arī tiks savs prieks – uz tām varēs dabūt skaistus Lieldienu zīmējumus,» teikts muzeja preses paziņojumā.

Ieeja uz pasākumu ģimenei (vecāki un līdz 3 bērni) – 10 eiro, pieaugušajiem – 4 eiro, skolēniem, studentiem, senioriem – 3.50 eiro.

Piesakieties uz pasākumu iepriekš, zvanot pa tālr. 22029055 vai rakstot uz epastu saule@saulesmuzejs.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu