Lieldienās Rēzeknē notiks «O'Mammas gadatirgus»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lieldienās, 27.martā, Rēzeknē darbosies «O'Mammas gadatirgus», kā arī būs iespēja iesaistīties jestrā un skanīgā Lieldienu vīterošanā kopā ar folkloras draugu kopu «Vīteri», informēja pašvaldības aģentūras «Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrs» reklāmas speciāliste Maija Upeniece.

«O'Mammas gadatirgus», kurā mājražotāji un zemnieki piedāvās veselīgus un gardus lauku labumus svētku galdam, sāks darbu plkst. 9 Brāļu Skrindu ielā pretī Rēzeknes kultūras namam. Savukārt no plkst. 13 folkloras draugu kopa «Vīteri» aicinās ģimenes iesaistīties Lieldienu vīterošanā, mācot gan jestras dziesmas un dančus, gan aizraujošas spēles un rotaļas.

Plkst. 15 kultūras namā sāksies tautas deju koncerts «Lieldienu sadancis», kurā uzstāsies gan Rēzeknes vidējās paaudzes deju kopas «Vadži» un «Dziga», gan Rēzeknes novada Verēmu Tautas nama deju kolektīvs «Kūzuls», gan arī viesi no pārnovadiem - Cesvaines deju kolektīvs «Sprīdītis», Gulbenes vidējās paaudzes deju kolektīvs «Apinītis», Jūrmalas tautas deju kolektīvs «Tapa» un Bauskas tautas deju kolektīvs «Mēmele».

Savukārt plkst.19 Latgales vēstniecībā «Gors» skatītājus priecēs dziedošā Igauņu ģimene ar koncertu «Vysi zīdi pļaveņā».

Rēzeknes Nacionālo biedrību kultūras namā Starptautiskās teātra dienas, kas tiek svinēta 27.martā, gaitā plkst.17 teātris-studija «Joriks» aicinās uz pirmizrādi pēc Šekspīra lugas «Gals labs - viss labs» motīviem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu