Daugavpilī Otrajās Lieldienās - tirdziņš, koncerts, atrakcijas un brīvais mikrofons

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Otrajās Lieldienās Daugavpilī, Vienības laukumā, darbosies Lieldienu tirdziņš, izskanēs koncerts «Nāc šūpoties!», norisināsies dažādas rotaļas un atrakcijas, kā arī darbosies Lieldienu zaķa brīvais mikrofons, informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Lieldienu tirdziņš Vienības laukumā darbību sāks no plkst.11. Stundu vēlāk sāksies Lieldienu koncerts «Nāc šūpoties!», kurā piedalīsies Baltkrievu kultūras centra baltkrievu tautasdziesmu ansamblis «Kupaļinka» un deju ansamblis «Ļanok», Daugavpils vācu biedrības «Erfolg» vokālais ansamblis «Lorelei», Daugavpils poļu tautas deju kolektīvs «Kukulečka» un Latviešu kultūras centra folkloras kopa «Svātra». Līdz ar koncerta sākšanos pasākuma apmeklētājiem būs iespēja piedalīties arī rotaļās un atrakcijās - olu krāsošanā, ripināšanā, olu kaujās, kā arī šūpoties šūpolēs.

Svētku turpinājumā bērni ar Lieldienu dzejoļiem un dziesmām būs aicināti piedalīties Lieldienu zaķa brīvā mikrofona pasākumā, par ko zaķis būs sarūpējis saldās dāvanas. Plkst.13 muzikālus Lieldienu sveicienus klātesošajiem dāvās profesionālais pūšaminstrumentu orķestris «Daugava» un soliste Irēna Ancāne. Savukārt plkst.14 Vienības nama koncertzālē Elizabete Zagorska (vokāls, perkusijas), Atis Auzāns (vokāls, akordeons, perkusijas), Jānis Lemežis (vokāls, taustiņi) un Ēriks Upenieks (akustiskā ģitāra) aicinās uz Lieldienu koncertu «Saules gaismā».

Lieldienu svinības Daugavpilī noslēgsies 30.martā Poļu kultūras centrā ar koncertprogrammu «Atnāks mūsu Lielā diena».

Līdz 31.martam Latgales Centrālajā bibliotēkā ir apskatāmas literatūras izstādes «Ar palūdens šalcošo nemieru, ar pūpoliem Lieldienas nāk» un «Lieldienu tradīcijas Latvijā».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu