Siguldā atklāj pirmo šūpoļu festivālu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 26.marta līdz 28.martam Siguldā notiks pirmais šūpoļu festivāls «Latvija šūpojas Siguldā», noskaidrojām pašvaldībā. Citu šūpoļu vidū atrodi arī TVNET šūpoles! Jau šodien dodies uz festivāla atklāšanu Siguldā!

Starp vairāk nekā 20 interaktīvajiem un krāšņajiem festivāla vides objektiem būs grupas «Dzelzs vilks», scenogrāfa un tēlnieka Rūdolfa Baltiņa un jaunās mākslinieces Kristīnes Niedrājas, novada uzņēmēju, bērnu, šūpoļu meistara Mārtiņa Rupmeja un «Master Wood» radītas šūpoles un vides objekti.

Festivāla objekti tiks izvietoti 1,5 kilometru garā ceļa posmā no Siguldas dzelzceļa stacijas līdz Svētku laukumam, un tie būs brīvi pieejami ikvienam interesentam triju dienu garumā jebkurā diennakts laikā. Īpaši uz festivālu tiek gaidītas ģimenes ar bērniem.

Foto: publicitātes
Foto: publicitātes
Foto: publicitātes
Foto: publicitātes

Sestdien, 26.martā, plkst.13 pie Siguldas dzelzceļa stacijas vairāk nekā 20 novada Lieldienu zaķi atklās pirmo šūpoļu festivālu.

Svētdien, 27.martā, no plkst.9 līdz 16 festivāla norisi papildinās Lieldienu svinēšana kopā ar folkloras kopām un amatnieku tirdziņš Siguldas Svētku laukumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu