Lieldienās vēl pēdējo reizi sezonā var slēpot

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Lieldienās darbu turpina vairākas slēpošanas trases Vidzemē, un atbilstoši laika prognozēm šī varētu būt pēdējā iespēja slēpot šajā sezonā Latvijā.

Slēpošanas kompleksā «Žagarkalns» atvērtas visas trases. Svētdien ziemas priekus iespējams baudīt līdz plkst.21, pirmdien - no plkst.10 līdz 18.

Arī «Ozolkalns», kas atrodas nepilnu kilometru no «Žagarkalna», Cēsīs, svētdien un pirmdien plāno strādāt līdz sešiem vakarā.

Slēpot un šūpoties šajās brīvdienās aicina arī Cēsu Olimpiskais centrs.

Slēpošanas kompleksā «Gaiziņš» darbojas abas trases un ir iespējams šūpoties lielajās Gaiziņa šūpolēs. Svētdien trases atvērtas līdz plkst.22.

Pirmajās un Otrajās Lieldienās dabu turpina arī «Reiņa trase», kas atrodas pie Turaidas.

Dabīgais sniegs Latvijā tikpat kā nokusis,

neliela sniega sega svētdienas rītā saglabājas vietām Alūksnes un Vidzemes augstienē, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Jau ziņots, ka svētdienas pēcpusdienā Latvijā prognozēta gaisa temperatūras paaugstināšanās līdz +9..+14 grādiem, pirmdien kļūs vēl par grādu siltāks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu