Pirmais fotoceļojums Latvijā ar mirkļbirku #InstaTripLV

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PanterMedia/Scanpix

16. aprīlī fotogrāfijas, sociālo tīklu un reizē dzimtās zemes apceļošanas entuziasti dosies izbraucienā pa skaistām un interesantām Latvijas vietām. Sekosim viņu gaitām līdzi!

Ideja par «InstaTrip» («Instagram» ceļojuma) organizēšanu pieder Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Tūrisma departamenta vecākajām ekspertēm Leldei Beņķei un Līnai Ivanovai, kas aizrautīgi seko līdzi digitālā mārketinga attīstībai.

Viens no interesantiem atradumiem, kas vairākās Eiropas valstīs jau ir kļuvis itin ierasts, ir pastaigu rīkošana pilsētās («InstaWalks»), piemēram, Kopenhāgenā, uzaicinot tajās piedalīties aktīvus sociālā tīkla «Instagram» dalībniekus ar fotoaparātiem.

«Mēs nolēmām spert soli tālāk un pastaigas vietā doties ekskursijā ar autobusu, lai iepazītu plašāku teritoriju. Šī ir pirmā reize, kad šāds «InstaTrip» tiek rīkots Latvijā, un šķiet, ka analoga nav bijis arī citur Eiropā,» saka brauciena organizatores.

«InstaTrip» notiks 16. aprīlī. Braucienā piedalīsies 6 «Instagram» kopienas aktīvisti, kas ar saviem spilgtajiem Latvijā uzņemtajiem kadriem ieguvuši daudz sekotāju. Maršruts vedīs uz Ogres Zilajiem kalniem, Trušu karalisti, bioloģisko saimniecību «Janavas», Kokneses pilsdrupām, Liepsalām (lai ieturētu pusdienas), līdz Odzienas muižai un atpakaļ uz Rīgu.

«Ir prieks, ka mūsu uzaicinājums tika uzņemts ar lielu aizrautību. Cerams, ka laiks būs labs un iegūsim daudz bilžu no vietām, kuras noteikti ir apmeklējuma vērtas. Piemēram, Odzienas muiža, kas ir mazāk pazīstama un tikai nesen restaurēta,» stāsta Līna Ivanova.

Brauciena dalībnieki un organizētāji aicina sestdien ielūkoties «Instagram» un sekot mirkļbirkām #enjoylatvia» un «#instatrip», kur ar saviem ceļojuma iespaidiem dalīsies Linda Rutule (@lindarutule), Mairita Vimba (@mairitas), Aija Morica (@jaija), Aleksandrs Muižnieks (@aleksmfoto), Kārlis Buškevics (@buskevics.life.pictures) un Edgars Griestiņš (@e_griestins). Braucienā piedalās arī Tvnet (@tvnet_lv).

Ja ieceres īstenojums būs veiksmīgs, taps daudz izteiksmīgu bilžu un brauciena dalībnieki atzīs, ka ceļojums bijis vērtīgs, Tūrisma departaments gādās, lai būtu vēl daudz #InstaTripLV!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu