Ceļvedis: Lielā talka, krāmu tirgus, Al Di Meola, stādu tirgus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pavasaris mūsos ienes sava veida vēlmi sakārtot vidi sev apkārt, kas arī noteikti darāms šajās brīvdienās, tomēr pēc čakla darba ir arī krietni jāatpūšas, tad nu izlem, kas tavai gaumei un iespējām būtu vispiemērotākais! Lai jauks laiks un piedzīvojumiem bagātas brīvdienas!

PASĀKUMI

Visā Latvijā norisinās Lielā talka

Foto: LETA

Zoodārzā notiks Latvijas abinieku un rāpuļu dienas

Foto: LETA

Gada pavasarīgākā izstāde «Nature Expo 2016»

Foto: publicitātes

Rīgas krāmu tirgū Spīķeros

Foto: publicitātes

Valmiermuižā aicina uz Meļu vakariņām

Foto: publicitātes

KONCERTI

Al Di Meola - viens no populārākajiem mūsdienu džeza ģitāristiem 23. aprīlī uzstāsies saviem klausītājiem koncertā Ēdoles pilī «Elysium & More» turnejas ietvaros. Mūziķis jau vairākkārt ir viesojies Latvijā ar koncertiem. Al Di Meola ir amerikāņu un latino džeza mūzikas ģitārists, komponists un mūzikas ierakstu producents. Itāļu izcelsmes amerikāņu mūziķa karjera mērāma jau četrdesmit gadu garumā, kā rezultātā Di Meola ir atzīts par vienu no ietekmīgākajiem un talantīgākajiem ģitāristiem džeza mūzikas vēsturē. Ieraksts «Friday Night in San Francisco» ir guvis panākumus un radījis māksliniekam plašu fanu pulku visā pasaulē.

Doma baznīcā izpildīs Pētera Vaska jaundarbu «Gloria»

Foto: publicitātes

Rīgā uzstāsies spēcīgais angļu producents «Copy Paste Soul»

Foto: publicitātes

«Dzimuši Latvijā» – Baiba un Lauma Skrides

Foto: publicitātes

Cēsīs, Rēzeknē un Rīgā uzstāsies «Deep Forest»

Foto: publicitātes

Koncertē grupa «Gas of Latvia» un «Manta»

Foto: publicitātes

IZRĀDES

Dejas dienas pasākumi

Foto: publicitātes

«Ja tevis vairs nebūtu» spēlēs Valmieras drāmas teātrī

24.aprīlī Dailes teātris Intara Rešetina iestudēto izrādi «Ja tevis vairs nebūtu» spēlēs Valmieras drāmas teātrī, kur viesosies aktieri Vita Vārpiņa, Artis Robežnieks, Ivars Auziņš un Dārta Daneviča. Anna kopā ar Pjēru ir nodzīvojusi gandrīz divdesmit gadus. Tagad viņas dzīvi saindē šaubas un izmisīga vēlme saprast. Reizēm mums liekas, ka mēs kādu pazīstam, bet īstenībā pazīstam tikai šā cilvēka masku. Un vairs nesaprotam, kas īsti ir noticis patiesībā. Mēs vēlamies izvairīties no sīkām, banālām nodevībām... Bet mūsu dzīvesstāsti tik ļoti līdzinās savā neglītumā. Florians Zellers ir franču rakstnieks un dramaturgs, kura darbi ir tulkoti daudzās valodās. Vairākas Zellera lugas ir saņēmušas Moljēra balvu, kas ir Francijas augstākā godalga teātrī. Izrādes sākums plkst.17.00.

Rīgas bērnu un jauniešu tautas deju kolektīvu koncerts «Trejdeviņi deju raksti»

Foto: publicitātes

BALLĪTES

Leningrad: Guna Pūcīte & Gints Smukais; Summer Knight

Foto: publicitātes

Nedēļas nogali turpināsim akustiski, kad sestdien, 23. aprīlī, 21:00 savu džeza programmu piedāvās apvienība Summer Knight. «Ik pa laikam repertuārā ieskanas arī blūzs un bossa nova, taču pārsvarā interpretējam tieši džeza skaņdarbus. Vēlamies klausītājiem sniegt muzikālu desertu, kas ļautu aizceļot laikā un sajust siltas vasaras nakts vēju pagājušā gadsimta vidū Amerikā. Likt mūzikai atbrīvot prātu no ikdienas sārņiem vai veldzēties saldās un melanholiskās atmiņās, vai, kas zina, radīt tās turpat koncertā, atstājot mūziku fonam, kas iekrāso tā brīža emocijas,» stāsta Summer Knight dalībnieki. Grupas sastāvu veido četri muzikāli apņēmīgi jaunieši. Vīrišķo enerģiju grupā iemieso ģitārists Edijs Ostapko un trompetists Arvils Bernāts, sievišķo maigumu mūzikai piešķir dziedātāja Luīze Krasta un bundziniece/vokāliste Elizabete Made Leiškalne.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu