Tērvetē atvērta tropu māja – «Tērvetes tauriņi»!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Tērvetes tauriņi» atrodas LVM dabas parka «Tērvete» autobusu stāvvietā, kur šogad no maija beigām ir gaidīti visi tauriņu krāšņuma meklētāji un tropu klimata mīlētāji!

Tur ir iespēja redzēt un sastapt tauriņus no dažādiem pasaules tropu mežiem – Āzijas eksotisko krāsu tauriņus, Dienvidamerikas dižtauriņu un Āfrikas unikālos tauriņus. Abpus ekvatoram izplatīto mitro tropu mežu krāšņie iemītnieki – tauriņi – jūs priecēs pasakām un teiksmām apvītajā vietā Tērvetē!

Tur ir iespēja ne tikai redzēt varavīksnes krāsu, pārsteidzošāko formu un dažāda izmēra tauriņus, bet arī izbaudīt īstu tropu klimatu uz savas ādas. Iekštelpās tiek uzturēta temperatūra un mitrums, kas ļauj augt tropu augiem un ziediem. «Tērvetes tauriņos» ir sastopamas vairāk nekā 50 dažādas augu sugas ar krāšņiem ziediem un gardiem augļiem. Gaisa temperatūra atbilstoši dabiskajai tauriņu dzīves videi tiek uzturēta ap 30 grādiem un augstāk.

Apmeklētājiem ir iespēja uzzināt vairāk par tauriņu uzbūvi, dzīvesciklu, attīstību, raksturīgākajām iezīmēm un barošanās paradumiem. Tiek organizētas dažādas spēles un atrakcijas apmeklētājiem, kā arī veidotas radošās darbnīcas visu vecumu bērniem un pieaugušajiem!

Aicinām visu vecumu cilvēkus pavadīt neaizmirstamu un izglītojošu atpūtu «Tērvetes tauriņos»!

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu