Madonas pusē notiks Uguns skulptūru festivāls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Madonas novada Sarkaņu pagastā, pie Biksēres ezera, notiks tradicionālais Uguns skulptūru festivāls, kam šogad dots nosaukums «Sapņa atspīdumi», informē pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Edīte Miķelsone.

Mākslinieku grupa tēlnieka Kārļa Īles vadībā festivāla objektus sāks veidot jau 17. jūnijā un plašākam interesentu lokam tie tiks atklāti 21. jūnija vakarā, sākoties diennakts tumšajam laikam. Pasākumā valdīs īpaša atmosfēra, ko veido dabas un noskaņu objektu apvienojums, kas savu kulmināciju sasniegs, vienai pēc otras spoži iedegoties mākslinieku veidotājām skulptūrām. Pasākumu noskaņas spilgtākas darīs mūziķu grupa un uguns žonglieri.

Ieeja pasākumā ir bez maksas, bet pasākuma organizatori aicina ņemt līdzi malkas pagali, kas noderēs, lai ar to papildinātu objektus, kas degs visu vakaru, un ja laikapstākļi nelutinās, tā noderēs ugunskuriem, pie kuriem sasildīties.

Plašāka informācija pieejama mājaslapā «www.madona.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu