Konkurss «Apceļo Latviju» noslēdzies! Iepazīsties ar rezultātiem!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Vasaras sākumā mēs aicinājām apceļot Latviju, rādot mūsu īpašās vietas Latvijā. Redakcijas komanda sadarbībā ar mūsu lasītājiem veidoja kopīgu Latvijas apceļošanas ceļvedi.

Kopīgi veidotais ceļvedis rāda, ka Latvija ir skaista un pārsteigumu pilna, bet īpašu to padara Latvijas iedzīvotāju vai viesu piedzīvotais, redzētais, uzzinātais. Neparastos, iedvesmojošos, emocionālos un ļoti personīgos stāstos Latvijas apceļotāji parādīja ne tikai mūsu valsts, bet arī cilvēku neatkārtojamību.

Maza, bet bagāta valsts - tādu Latviju rādīja daudzie ceļojuma apraksti, kuri ļāva caur fotoobjektīvu un aprakstiem redzēt Latvijas dabas un kultūras mantojuma skaistumu, lieliskus cilvēkus un viņu talantus.

Projekta sākumā solījām, ka divi aizraujošāko un iedvesmojošāko ceļojumu stāstu autori saņems katra sevis cienīga ceļotāja un aktīva dzīvesveida piekritēja balvu – daudzfunkcionālo «Garmin» pulksteni-aktivitātes uzraudzītāju «vivofit 3», kas skaita soļus, kalorijas, nosaka vidējo aktivitātes līmeni un seko līdzi arī miega kvalitātei.

Balvas saņem Ingars Menniks par Kurzemes piekrastes apceļošanas aprakstu un Lana Poterjailo par Kurzemes cietokšņa muzeja un Smiltiņkalna, Kalsnavas aborētuma, mazās un skaistās pilsētiņas Raunas, putnu valstības Kaņieru ezera, dabas un izziņas takas «Viesatas upes loki» aprakstiem.

Ar uzvarētājiem sazināsimies individuāli.

Paldies visiem, kuri savu ceļojumu aprakstus sūtīja uz redakciju publiskošanai, iepazīstinot ar skaistākajām mūsu zemes, kultūras un vēstures vietām un faktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu