Tev tas ir jāredz: Siguldā un Gaujas senielejā ir sācies zelta rudens

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Siguldā un Gaujas senielejā ir sācies zelta rudens - šis ir īstais laiks doties uz Siguldu, kur vērojams visskaistākais Latvijas rudens, kā to 2015, gadā atzinis izdevums «National Geographic», bet 2013. gadā novērtēja arī Lielbritānijas laikraksta «The Guardian» lasītāji.

Zelta rudens Siguldā jau kopš pirmās valsts neatkarības laikiem pēc prezidenta Kārļa Ulmaņa aicinājuma apceļot dzimto zemi ir kļuvis par neatņemamu rudens ceļošanas tradīciju, kuru pēdējos gados novērtējuši ne tikai ārvalstu ceļotāji, bet arī starptautiskie mediji.

Siguldas apmeklētāji tiek aicināti doties nesteidzīgās pastaigās pa pastaigu taciņām ar kāpnēm, laipām un soliņiem Gaujas senielejā vai izbaudīt elpu aizraujošus aktīvās atpūtas piedāvājumus. Atbilstošus pastaigu, velobraucēju vai aktīvās atpūtas maršrutus Siguldas viesiem ieteiks Tūrisma informācijas centrā dzelzceļa stacijā vai autostāvlaukumā pie Gūtmaņa alas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu