Rīgā Vladimira Poznera radošais vakars

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Alexander Shcherbak/TASS/Scanpix

18. martā Rīgas Kongresu namā notiks Krievijas žurnālista Vladimira Poznera radošais vakars. Vakara tēma: «Austrumu un Rietumu pretstāve».

Pozners ir viena no spilgtākajām Krievijas žurnālistikas figūrām, mūsdienu klasiķis, kura tekstus regulāri citē un kura raidījumi ieguvuši kulta statusu.

«Es patiesi uzskatu, ka spēcīgāka intervētāja par mani nav. Vismaz televīzijā. Iespējams, kādreiz kāds būs, bet pagaidām tādu neredzu. Un jā, es skatos uz šo profesiju kā uz sporta veidu. Ar savām uzvarām es lepojos. Varbūt kādu tas aizskar. Taču lai šis kāds sasniedz vairāk, es viņam paspiedīšu roku un atzīšu sakāvi,» tā par sevi teic pats Vladimirs Pozners.

Poznera personībā interesants ir it viss – gan viņa ģimenes stāsts, ceļš uz profesiju, politiskie un tīri cilvēciskie uzskati, un, protams, viņa izteiktais «nekrieviskums», kas vienmēr ticis īpaši izcelts un pasvītrots.

Vladimirs Pozners ir cilvēks, kas neslēpj savus uzskatus un nepiemeklē ērtus un izdevīgus vārdus, vienmēr godīgi un atklāti paužot savas domas. Viņš ir harizmātisks intelektuālis un spožs laikabiedrs – sarunājoties ar viņu, laiks paskrien nemanot. Vladimira Poznera radošajā vakarā ikvienam būs iespēja uzdot jautājumu cilvēkam, kas ticies teju ar visiem izcilākajiem politiķiem, ekonomistiem, domātājiem un citām personībām, kas iegājušas pasaules vēsturē vai šobrīd joprojām to raksta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu