Ceļvedis: iededzam egles, Pirmā advente, svētku tirdziņi, kokles, dejas u.c.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tici vai ne, bet klāt jau Pirmā Advente! Tas nozīmē, ka sācies miera un saticības pilnais Ziemassvētku gaidīšanas laiks, ko atklāsim ne vien ar pirmās svecītes iedegšanu Adventa vainagā, bet arī vairāku pilsētu egļu atklāšanu. Lai līdz ar sveču liesmiņām mums visiem sirdī iedegas miers...

IEDEDZAM EGLES UN ATKLĀJAM TIRDZIŅUS

Pirmajā adventē Doma laukumā iedegs egli un atklās Vecrīgas Ziemassvētku tirdziņu

Foto: publicitātes

Iededz Jūrmalas pilsētas galveno Ziemassvētku egli

Foto: publicitātes

Adventes tirgus Kalnciema kvartālā

Sestdien, 26. novembrī, Kalnciema kvartālā no 10.00 līdz 16.00 notiks Adventes tirgus, kurā tirgotāji būs sarūpējuši visādus ziemas labumus – gardus ēdienus un dzērienus, siltus cimdus un zeķes, kā arī dažādus amatnieku darinājumus, gatavojoties mierīgajam adventes laikam. Plkst.11.00-14.00 bērni un vecāki varēs bez maksas taisīt paši savus adventes vainagus vai arī iegādāties jau iepriekš sagatavotus, baudīt tirdziņa rosību, kraukšķinot piparkūkas ar krāsainām un garšīgām glazūrām, un, protams, tiks piedāvāts karstvīns, kas sasilda ziemas aukstumā!

KONCERTI

Adventa mūzikas svētki

Foto: publicitātes

Latvijā norisināsies jauns saksofonu festivāls «Jazz Room»

Foto: publicitātes

Igo aicina uz Ziemassvētku koncertiem

Foto: publicitātes

Šonedēļ LNSO 90. jubilejas ceturtais lielkoncerts

Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra (LNSO) 90. jubilejas ceturtajā lielkoncertā šā gada 26. novembrī Rīgā, Lielajā ģildē, viesosies izcilais igauņu diriģents Olari Eltss. Koncertā skanēs Gustava Mālera Piektā simfonija, kā arī divi Baltijas komponistu skaņdarbi – Eduarda Tubina atraktīvais Kontrabaskoncerts, kur solo spēlēs Rīgā pēdējā laikā reti dzirdamais «Berlīnes filharmoniķu» mūziķis Gunārs Upatnieks, un pasaules apceļotājas Santas Ratnieces patiešām mirdzošais skaņdarbs Glittering Promenade, kas 2005. gadā pirmatskaņots Berlīnes filharmonijā un Latvijā līdz šim nav skanējis.

Kokļu mūzikas festivāls «Gaismas ceļā»

Foto: publicitātes

Latvian Voices piedāvā adventes laika programmu

Foto: publicitātes


IZRĀDES

Jauns koncertuzvedums visai ģimenei «Puika un niķis»

Foto: publicitātes

Latvijā viesosies šovs «Comedy Woman»

Foto: publicitātes


Labākie no labākajiem projekta «TNT DEJAS» dalībnieki Rīgā

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu