Ūdra rehabilitācijai Baiba Sipeniece-Gavare izsolīs savus skatuves tērpus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Māris Bartulāns, muzikaspasaule.lv

Šodien pēc koncertspēles «Es šonakt būšu laimīgs!» Jelgavā, Zemgales olimpiskajā centrā, mūziķa Rolanda Ūdra jeb Ūdrīša rehabilitācijai koncertspēles vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare izsolīs savus skatuves tērpus.

Kā informēja projekta sabiedrisko attiecību vadītāja Una Griškeviča, visi izsolē gūtie līdzekļi tiks ziedoti Ūdrīša rehabilitācijai.

«Viņam šajā Ziemassvētku laikā palīdz gan Ralfs Eilands, gan grupa «Prāta vētra», gan citi mūziķi,

tāpēc man šķita svarīgi šajā procesā ieguldīt arī savu pienesumu,» pauda Sipeniece-Gavare.

Izsolei tiks piedāvātas trīs tērpu mākslinieces Elitas Patmalnieces darinātās kleitas. Divas no tām Sipeniece-Gavare valkājusi, pirms vairākiem gadiem vadot «Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas» ceremoniju, savukārt vēl viena kleita piedzīvojusi ne tikai piedalīšanos kādā no populārākajiem televīzijas šoviem, bet arī vairākas interesantas vizuālās pārvērtības, par ko parūpējusies tērpa autore.

«Process, kad Elita rada man domātos skatuves tērpus, ir vesels šovs.

Bijušas arī radošas diskusijas, taču vienmēr abas esam bijušas apmierinātas ar iznākumu. Un, tā kā manā drēbju skapī ir tik vietas, cik ir, esmu nolēmusi šķirties no vairākiem skatuves tērpiem. Man nav žēl no šiem skatuves tērpiem šķirties, jo tās savu darbu jau ir padarījušas. Tādēļ es šīm kleitām labprāt došu otro iespēju,» norādīja Sipeniece-Gavare.

Katras kleitas sākumcena ir 100 eiro, izsoles solis ir desmit eiro.

Ziedot iespējams, arī zvanot uz tālruni 9000 6385 (maksa par zvanu 1,42 eiro) vai ar pārskaitījumu fondam «Ziedot.lv» ar norādi «Rolandam Ūdrim».

Kā ziņots, 17.janvārī ap pulksten 15.40 Rīgā, Artilērijas ielas posmā starp Aleksandra Čaka un Krāsotāju ielu, Ūdrim uzbrauca automašīna. Mūziķis negadījumā guva smagas traumas.

1975.gadā dzimušais Ūdris ir grupas «The Hobos» līderis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu