VKKF 200 000 eiro atvēlēs muzeju attīstības sekmēšanai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Valsts kultūrkapitāla fonds (VKKF) līdz nākamā gada 20. janvārim pieņems pieteikumus mērķprogrammā «Muzeju nozares attīstības programma un muzejisko priekšmetu iepirkumu programma», liecina informācija fonda mājaslapā. Mērķprogrammas finansējums ir 200 000 eiro.

Programmas mērķis ir sekmēt muzeju nozares attīstību, lai veicinātu nozares konkurētspēju, paplašinot Nacionālā muzeja krājuma bagātināšanas, izpētes un izmantošanas iespējas atbilstoši mūsdienu sabiedrības vajadzībām.

Saskaņā ar vienošanos starp VKKF un Kultūras ministriju (KM), programmā nevar iesniegt projektus KM padotībā esošie muzeji, tostarp Latvijas Nacionālais mākslas muzejs, Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs, Rundāles pils muzejs, Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs, Memoriālo muzeju apvienība, Latvijas Nacionālais vēstures muzejs, Rakstniecības un mūzikas muzejs un Turaidas muzejrezervāts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu