Seši ieteikumi pirmklasīgam lidojumam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Lidojums bieži tiek uzskatīts par vienu no soļiem, lai nokļūtu galamērķī. Tomēr arī tas ir daļa no ceļojuma. Kādēļ gan nebaudīt ikvienu ceļojuma mirkli, sākot jau ar iekāpšanu lidmašīnā?

Ieskaties aviokompānijas «SmartLynx Airlines» sagatavotajos sešos ieteikumies, lai lidojums kļūtu par pirmklasīgu piedzīvojumu.

1. Klusa, ērta sēdvieta

Izvēlieties klusu, ērtu sēdvietu. Ja lidojuma laikā vēlaties pagulēt vai vienkārši atpūsties, izvēlieties sēdvietu lidmašīnas priekšgalā – tā ir klusākā salona daļa. Arī ja sirgstat ar «jūras slimību», izvēlieties sēdvietu salona priekšgalā vai, ja lidmašīnas priekšgalā vietas ir aizņemtas, izvēlieties avārijas izejas vietas virs spārniem. Šajā salona daļā vismazāk jūtama lidmašīnas šūpošanās. Šeit būs arī vairāk vietas kājām, tomēr vietās pie avārijas izejas ir jāievēro daži papildu drošības noteikumi. Lai jūs netraucētu citu pasažieru pārvietošanās pa eju un jums nebūtu jāceļas, lai palaistu garām blakussēdētāju, izvēlieties sēdvietu pie loga.

Foto: PantherMedia/ScanPix

2. Laikus pasūtīts ēdiens

Pasūtiet ēdienu laikus. Daudzas aviokompānijas piedāvā iespēju pirms lidojuma pasūtīt ēdienu, lai personāls zinātu jūsu izvēli jau brīdī, kad iekāpjat lidmašīnā, un ēdiens būtu laikus sagatavots, un jūs vienkārši varētu izbaudīt pirmklasīgu attieksmi.

Foto: PantherMedia/ScanPix

3. Aksesuāri labākam miegam

Pastāv plašs inovatīvu un kompaktu aksesuāru klāsts, kas ļaus ērti atpūsties, galamērķī nonākot spirgtam. Šādi aksesuāri ir, piemēram, miega brilles, ergonomiski ceļojumu spilveni, kas ērti ieliekami bagāžā, ausu aizbāžņi un citi piederumi labam miegam. Ja esat aizmirsis paņemt līdzi segu vai spilvenu, palūdziet tos apkalpei - vairumā lidmašīnu tie ir pieejami.

Foto: PantherMedia/ScanPix

4. Izklaide lidojuma laikā

Ikvienam no mums ir grāmatas, ko vēlamies izlasīt, iecienīti mūzikas izpildītāji, kuru jaunākos albumus vēl neesam paspējuši noklausīties, vai filmas un seriāli, kurus noskatīties nav sanācis laika. Lidojums ir lieliski piemērots šādām izklaidēm. Sagatavojieties laikus, baudiet sev tīkamāko izklaidi un atpūtieties. Laikus ieteicams noskaidrot, vai lidmašīnā būs pieejams USB lādētājs viedtālrunim, planšetei vai klēpjdatoram.

5. Ērts apģērbs

Garš lidojums nav īstā vieta, kur atrādīt savus greznākos tērpus. Pat īsi lidojumi nozīmē vairāku stundu sēdēšanu, tādēļ izvēlieties vieglu un ērtu apģērbu, kas nav pārāk apspīlēts un viegli neburzās. Tādējādi jums būs ērti, jūs labi izskatīsieties un varēsiet izbaudīt lidojumu.

6. Atsvaidzināšanās

Pirmā klase nozīmē pārdomātu piedzīvojumu - kaut ko tādu, ko ar nelielu sagatavošanos varat sev nodrošināt pats. Tā kā lidmašīnas salonā gaiss parasti ir diezgan sauss, paņemiet līdzi nelielu somiņu ar kosmētiskiem līdzekļiem, tostarp krēmu, micelārā ūdens izsmidzinātāju un citus produktus ādas mitrināšanai un atsvaidzināšanai lidojuma laikā, lai, nokļūstot galamērķī, jūs justos spirgti un spēkpilni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu