Nepalaid garām – izstāde «PetExpo 2017» jau nedēļas nogalē!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Jau rīt, 18. martā, Ķīpsalā durvis vērs iemīļotā mājdzīvnieku izstāde «PetExpo 2017». Uzzini, ko nevar laist garām! Ja izstādes apmeklējumu iekļausi savas ģimenes brīvdienu plānos, tad prieks un jautrība garantēta!

Mazie, bet spēcīgie poniji

Daudzām mazām meitenēm ir sapnis par savu poniju gluži kā princesēm multfilmās. Ļauj savam bērnam spert soli tuvāk sapņa piepildījumam – dodies uz «PetExpo 2017», kur izstādes mazākajiem apmeklētājiem būs iespēja pavizināties poniju mugurā, kā arī samīļoties un nofotografēties ar šiem skaistuļiem!

Trušu pilsētiņas iemītnieki

Jau tradicionāli uz izstādi brauc arī kāds no Codes pagasta Trušu pilsētiņas iemītniekiem. Kā pastāstīja pats saimnieks Ojārs Narvils, šoreiz apmeklētājus priecēs divas ģimenītes – kaza ar maziem un draiskiem kazlēniem, kā arī aita ar jēriem – melniem kā oglītes. Protams, uz lielpilsētu tiks atvesti arī truši – lielāki un mazāki, pūkaini un īsspalvaini!

Šinšilas

Tās viegli atradīs ceļu uz jebkuru sirdi! Šinšilas ir bezgala skaistas, to kažociņš ir mīksts un maigs. Lai gan šinšilas ir visai aktīvas un nemīl ilgi sēdēt klēpī, tomēr tām patiks, ja pakasīsi aiz austiņas, pabužināsi pakakli vai pamasēsi muguriņu. Šie dzīvnieciņi ir vairāk piemēroti mierīgas dabas cilvēkiem, jo tās baidās no pārlieku straujām kustībām un lieliem trokšņiem. «PetExpo 2017» varēs apskatīt dažādu šķirņu un nokrāsu šinšilas.

Mājas seski

Jau vairākus gadus popularitāti kā lielisks mīlulis ir ieguvis mājas sesks jeb fretka. U, kāpēc gan ne! Tie ir piemīlīgi, aktīvi, ziņkārīgi, draudzīgi, gudri un labi rotaļu biedri, turklāt mīl pastaigas un nesver vairāk kā pāris kilogramus! Līdzās mājas seskiem izstādē varēs apskatīt arī kāmjus, dekoratīvās žurciņas, degu, nutrijas un jūrascūciņas.

Nestandarta mīluļi

Mīlestība jau nešķiro – par mīluļiem var kļūt arī abinieki, posmkāji, kukaiņi, zivis un vēl citi. Tāpēc izstādē noteikti jāapskata astainais un košais mandarīnu tritons, augumā lielais jūras krupis, nedaudz baisais putnu zirneklis, milzu prusaks, jau izslavētais Madagaskaras šņācējprusaks, kā arī ūdens pavēlnieces – zelta un sudraba karūsa!

Lielās grīdas spēles un atrakcijas bērniem

Lai «PetExpo 2017» apmeklētājiem būtu vēl vairāk prieka un jautru mirkļu, šogad bez nebēdnīgas lēkāšanas piepūšamajās atrakcijās, būs iespēja spēlēt arī lielās grīdas spēles – «RičuRaču», «Cirku» un vēl citas. Tās patiks gan pašiem mazākajiem, gan tīņiem, gan arī vecākiem! Turklāt – tas viss bez papildu maksas!

231 šķirnes suņi un 26 šķirņu kaķi

Protams, izstādē neiztikt bez suņiem un kaķiem – divās dienās, 18. un 19. martā, būs iespēja redzēt 231 šķirnes suņus un 26 šķirņu kaķus. Un par pievilcīgām cenām izstādē varēs iegādāties dažādu dzīvnieku barību, vitamīnus, kopšanas komplektus, būrīšus, dažnedažādus aksesuārus un rotaļlietas. Ar plašāku izstādes piedāvājumu un pasākumu programmu var iepazīties izstādes mājaslapā www.petexpo.lv

Izstādi «PetExpo» rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Kinoloģisko federāciju un Latvijas felinoloģijas asociāciju «Felimurs». Suņu izstāžu sponsors – «EUKANUBA», kaķu izstāžu sponsors – «ROYAL CANIN».

Seko «PetExpo» jaunumiem Facebook.com

www.facebook.com/petekspo.lv/

Norises vieta un laiks

18. un 19. martā no plkst. 10.00 līdz 18.00 Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā

Ņem vērā!

Ja vēlies apmeklēt izstādi kopā ar savu suni, kas nepiedalās izstādē, pirms biļešu iegādes pie Izstāžu centra 11. vārtiem būs jāuzrāda suņa veterinārā apliecība, kā arī jāiziet veterinārā kontrole.

Biļetes

Pieaugušajiem – 5,50 EUR

Pensionāriem, invalīdiem, studentiem – 4,00 EUR

Bērniem no 5 līdz 18 gadiem – 3,00 EUR

Bērniem līdz 4 gadu vecumam ieeja bez maksas!

Ģimenes biļete – 13,00 EUR

(2 pieaugušie + 2 bērni vai 1 pieaugušais + 3 bērni;

vairāk bērnu – 1,50 EUR par katru bērnu)

Autostāvvieta – 4,00 EUR

Jau šobrīd biļetes var iegādāties internetā:

https://petexpo.ticketforevent.com/

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu