Liepājas muzejs aicina iesaistīties akcijā «Muzeju Nakts 2017»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Trešdien, 22. martā, plkst. 17.30 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina uz tikšanos ikvienu sadarbības partneri, kas ieinteresēts piedalīties starptautiskā akcijā «Muzeju nakts 2017» Liepājā, lai apspriestu programmu un aktivitātes.

Liepājas muzejs arī šogad aicina iesaistīties starptautiskajā akcijā «Muzeju nakts 2017», kas notiks 20. maijā no plkst. 19 līdz 01 naktī. Šī gada akcijas tēma ir «Laiks». Kā devīze Muzeju naktij izvēlēta dzejnieka Eduarda Veidenbauma dzejas rinda: «Laiks ātrāki steidzas kā vilciena rats», godinot viņa šī gada 150. gada dienu.

Tieši kā E. Veidenbauma dzejas rindā katram ir savs vilciena vagons, kurā īstajā laikā ir jāpaspēj ielekt un no tā īstajā pieturā izkāpt. Tas kā izbaudīsi ceļu šajā līganajā vai kalnainajā braucienā būs no katra paša atkarīgs.

Muzeju nakts ir tradicionāls Eiropas mēroga pasākums maijā, kad vienu nakti durvis ver lielākā daļa valsts muzeju, kuru pulkam pievienojušās arī daudzas cita veida institūcijas. Tādēļ aicinām iestādes piedalīties šī gada muzeju naktī, jo tā ir iespēja vērt durvis apmeklētājiem uz savu telpu, pagalmu, vidi, lai Muzeju nakts apmeklētāji rastu iespaidu, mācītos un uz brīdi aplūkotu «Jūsu» redzējumu par «laiku».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu