«Chivas Regal» un Havjers Bardems kampaņā uzsver kopīgi sasniegtu panākumu spēku

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Augstākās klases viskija zīmols «Chivas Regal», sadarbojoties ar spāņu aktieri Havjeru Bardemu, kampaņas «Win the Right Way» («Uzvari pareizā veidā») ietvaros uzsver, ka panākumus vislabāk var gūt sadarbojoties, un izbaudīt - daloties ar šiem panākumiem. Tāpat šī kampaņa vēlas izcelt veiksmīgu sociālo uzņēmēju stāstus no visas pasaules, tai skaitā arī Latvijas, Dienvidāfrikas, Austrālijas, Urugvajas un Meksikas, iedziļinoties cilvēkstāstos un pieredzē, kas palīdzējusi viņiem gūt panākumus.

Lai labāk izprastu kampaņas būtību, piedāvājam nelielu interviju ar kampaņas «Win the Right Way» vēstnieku Havjeru Bardemu, kurš 2010. gada Kannu filmu festivālā ieguvis labākā aktiera balvu un piedalījies filmā «Skyfall».

Jūs esat iesaistīts Chivas Regal «Win the Right Way» kampaņā. Kas jūs tajā piesaista?

Šīs kampaņas būtība ir labestība un dalīšanās, un tieši tas piesaistīja manu uzmanību. Galvenais ir spēks, ko sniedz dalīšanās ar visu, kas aizrauj mūs pašus, kā arī zināšanu un iedvesmas gūšana no citiem šajā procesā.

Ko «Uzvarēt pareizā veidā» nozīmē jums personīgi?

Man tas nozīmē savstarpēju labestību. Mans mērķis ir pulcēt ap sevi cilvēkus, kuri mani iedvesmo labākām lietām un darbiem. Tajā pat laikā, viņi iedvesmojas no manis, lai paši tiektos uz savu mērķu sasniegšanu. Mēs šajā ceļā atbalstām viens otru.

Šī kampaņa koncentrējas uz kopīgu panākumu spēku. Kas ir jūsu karjeras panākumu atslēga?

Aktiermāksla ir sarežģīts un attīstošs ceļš, kas sniedz plašu pieredzi. Manā ceļā ir bijuši ļoti daudzi cilvēki, kuri mani katru dienu iedvesmojuši un palīdzējuši man augt. Šeit noteikti jāpiemin mana mīļotā māte un lieliska aktrise Pilāra Bardema, kā arī man tuvs draugs un aktiermākslas skolotājs Huans Karloss Koraza. Taču, protams, ir arī daudzi citi, kuriem es esmu pateicīgs par viņu sniegto atbalstu.

Kā jūsu karjeras laikā ir mainījies jūsu priekšstats par panākumiem?

Viena no svarīgākajām mācībām, ko esmu guvis šo gadu laikā, ir tas, cik grūti ir definēt panākumus. Visveiksmīgākie cilvēki, kurus es pazīstu, neatkarīgi no statusa un sasniegumiem, uztver veiksmi un neveiksmi vienādi, abas šīs pieredzes izmantojot savai attīstībai un izaugsmei, tādā veidā pilnveidojot savu personību.

Kādi ir jūsu trīs svarīgākie ieteikumi, lai mēs kopīgi varētu veidot veiksmīgāku pasauli un priecāties par savām un citu uzvarām?

Godīgums, sadarbība un laipnība. Mums citam citu jāiedvesmo ar saviem darbiem.

Kā jums patīk nosvinēt jūsu panākumu brīžus?

Viens no lielākajiem panākumiem, kāds cilvēkam var būt, ir tas, ka jums blakus ir cilvēki, kurus mīlat. Es katru dienu vēlos panākt to, lai viņi sajūt, cik svarīgi un unikāli viņi man ir - gan panākumu, gan neveiksmju brīžos.

***

Chivas Regal zīmola kampaņa «Win the Right Way» uzsākta 2014. gadā, uzsverot, ka patiesu veiksmi izsaka nevis tikai cilvēka turība, bet gan tas, cik daudz savas dzīves laikā viņš iedvesmojis un palīdzējis citiem.

Chivas Regal, kas izveidots 1909. gadā, ir pasaulē pirmais augstākās klases viskija zīmols, kas slavens ar savu kvalitāti, garšu un ekskluzivitāti. Chivas Regal ir neatņemama sastāvdaļa no skotu viskija segmenta visā pasaulē, un ik gadu pārdod 40,5 miljonus litru vairāk nekā 150 valstīs visā pasaulē. Chivas Regal klāstā iekļauti tādi viskiji kā Chivas 12, Chivas Extra, Chivas 18, Chivas 25, prestižais Chivas Regal The Icon un ekskluzīvais Chivas Brothers Blend.

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu