Ar svētku koncertu un uguņošanu svinēs Liepājas 392.dzimšanas dienu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šodien ar svētku koncertu un uguņošanu svinēs Liepājas 392.dzimšanas dienu, informēja Liepājas Kultūras pārvaldes attīstības projektu vadītāja Daira Bērtule.

Šovakar plkst.20 pie koncertzāles «Lielais dzintars» notiks svētku koncerts kopā ar komponistu Uldi Marhilēviču, grupas «Credo» solistu Gunti Veitu, rokmūziķi Ivo Fominu un dziedātājiem Anci Krauzi un Igo. Koncertā skanēs rakstnieka Olafa Gūtmaņa dzejas motīvi. Pasākuma apmeklētājiem tiks dāvinātas pie apģērba piespraužamas lentītes Liepājas karoga krāsās.

Koncerta izskaņā ap plkst.21 notiks svētku uguņošana. Tās muzikālo noformējumu veidojis komponists Jānis Strazds.

Jau no plkst.19 laukumā pie koncertzāles «Lielais dzintars» norisināsies Liepājas modes un mākslas studijas projekta «Bērni pielaiko karjeru» interaktīvā izstāde «Drosme sapņot». Apbalvošanas ceremonijā tiks godināti 40 darbu autori, kuru zīmējumi vispārliecinošāk un radošāk atspoguļoja bērnu sapņu profesijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu