Tiešraide: Absolut Invite 2017 bārmeņu konkursa aizraujošākie mirkļi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šodien, pēcpusdienā, no plkst. 15.30 tiešraidē būs iespējams vērot Absolut rīkotā Absolut Invite 2017 bārmeņu konkursa vienu no interesantākajām daļām – Creative mixing, kur dalībnieki demonstrēs savu radošumu, profesionalitāti un veiklību kokteiļu gatavošanā. Šajā daļā dalībnieki jauks pašu izdomātus kokteiļus trīs dažādās kategorijās, par bāzes dzērienu izmantojot Absolut.

Absolut Invite bārmeņu konkursā savu veiklību demonstrēs dalībnieki no Home Bar, Pagalms, Kasha Gourmet, Mākonis Coctails&Design, Bar Departament, Cloud Nine, The Left Door Bar, Cuba Cafe, Hotel Bergs, Monkeys Bar Refresh, COD, Skyline Bar.

Absolut Invite 2017 bārmeņu konkurss notiek jaupiekto gadu. Konkursā startē bārmeņi, kuri vēlas sevi izaicināt, pārbaudot radošās spējas un profesionālas iemaņas savā amatā. Galvenā balva par kuru cīnīsies visi dalībnieki būs brauciens uz Absolut Invite pasaules finālu, kas norisināsies no 14.-16. jūnijam Zviedrijā, kā arī iespēja gada garumā kļūt par Absolut sadarbības bārmeni, kopā apceļojot pasaules labākos bārus.

Dalībniekus vērtēs pieredzējuši žūrijas pārstāvji - Jakob Sundin, viens no konkursa Absolut Invite dibinātājiem 2012.gadā, pamatlicējs vienai no prestižākajām balvām bāru nozarē Skandināvijā - Bartenders’ Choice Awards, kā arī viens no zināmākajiem un cienījamākajiem bārmeņiem Skandināvijā. Tāpat žūrijā būs arī restorāna Ferma īpašnieks, šefpavārs un Restorānu servisa skolas vadītājs Māris Astičs, kā arī pieredzējušais bārmenis un kokteiļu eksperts Edgars Grišulis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu