Siguldā Lieldienās notiks Šūpoļu festivāls «Latvija šūpojas Siguldā»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Lieldienu laikā, no 15. līdz 17. aprīlim, Sigulda aicina apmeklēt otro Šūpoļu festivālu «Latvija šūpojas Siguldā». Aptuveni divu kilometru garā pastaigu maršrutā pilsētas iedzīvotāji un viesi aicināti apskatīt un izšūpoties gandrīz 100 izglītības iestāžu, uzņēmēju, mākslinieku radītajās šūpolēs.

Festivāla mērķis ir realizēt inovatīvu un oriģinālu vides mākslas notikumu, kurā Lieldienu simbols – šūpoles - tiek eksponēts kā vides objekts jaunos un neparastos vizuālos risinājumos. Katras šūpoles nes savu stāstu un vēstījumu, kā arī savu īpašo vizuālo ietērpu. Lieldienu laikā festivāla objekti krāšņi izrotā pilsētvidi, tie ir gan dekoratīvi, gan interaktīvi, un brīvi pieejami pastaigu maršrutā.

15. aprīlī plkst.13.00 Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā notiks otrā Šūpoļu festivāla atklāšana un zaķu skrējiens

16.aprīlī no plkst.9.00 līdz 16.00 Siguldas Svētku laukumā Šūpoļu festivālu kuplinās Lieldienu gadatirgus un muzikāla kultūras programma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu