Izklaides vieta «Sapņi un kokteiļi» svin 7 gadu jubileju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: suk.lv

Vienai no Rīgas populārākajām izklaides un atpūtas vietām – kultūras bāram «Sapņi un kokteiļi» (Blaumaņa ielā 32) jau 7 gadi. Kopš mājīgā vieta vēra savas durvis apmeklētājiem, ir piedzīvots daudz, tāpēc arī dzimšanas dienas balle, kura norisināsies 1. aprīlī, būs ar Sapņu komandai raksturīgo vērienu, košumu un pārsteigumiem.

«Sapņi un kokteiļi» – tā ir vieta, kur gribas palikt! Tā ir arī vieta, kur zāle aug no griestiem, vieta, kur izdejoties tā, ka marmors plaisā un pēdas svilst. Tā ir vieta, kur atlaisties dīvānā un baudīt gaumīgu kino, dzīvās mūzikas vakaru vai stand-up komēdiju. «Sapņi un kokteiļi» – tā ir vieta, kura transformējas līdzi laikam un nedēļas dienām, izvēloties savu trajektoriju nedaudz atstatus no citiem. Iespējams, ka tas arī ir iemesls veiksmīgai darbībai jau septiņu gadu garumā, un šis veiksmes stāsts tiks atzīmēts jau 1. aprīlī.

Savā dzimšanas dienā «Sapņi un kokteiļi» durvis vērs plkst. 21, un šā vakara tematika būs 30. gadi, kuru ierasts dēvēt arī par Lielā Getsbija laiku. Viesi aicināti ģērbties atbilstoši tēmai un notikumam. Par muzikālo noformējumu un ritmiskām dejām rūpēsies Elza Rozentāle un Einārs Latiševs, kā ierasts, būs pārsteigumi un dāvanas no Sapņu komandas, burvju triki, garšīgi sveicieni un dejas līdz rīta gaismai.

Līdz šim Sapņu komanda kokteiļbāra dzimšanas dienās ir izdzīvojusi visdažādākās tematikas un piedzīvojumus, kuros aicinām ielūkoties, 1. aprīli gaidot. Sapņu komanda ir pārvērtusies par Holivudas un Disneja varoņiem, par olimpiešiem, renesanses laikmeta aristokrātiem un pat Latvijas lauku kāzu viesiem.

www.suk.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu