Kādas pērles šogad varēja atrast Diz.aina tirdziņā?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Sestdien, 8. aprīlī, norisinājās otrais pavasara Diz.aina tirgus pasākumu telpās «Fabrika». Šoreiz tirdziņā piedalījās vairāk nekā 90 dizaineri no Baltijas valstīm, piedāvājot unikālus dizaina priekšmetus un apģērbu visām gaumēm.

Šis bija jau otrais pavasara sezonas Diz.aina tirgus, kurā piedalījās vairāk nekā 90 dizaineri, pārstāvot visas Baltijas valstis. Tirdziņi ir kļuvuši par īstu laimes zemi pērļu medniekiem, jo zem viena jumta iespējams atrast itin visu – pavasarīgu apģērbu jebkurai gaumei, košus aksesuārus, lai atsvaidzinātu garderobi, kā arī ir padomāts par pašiem mazākajiem dizaina cienītājiem – būs pieejams gan apģērbs, gan rotaļlietas bērniem. Plaši pārstāvēts ir arī interjera dizains ar dažādiem gaismas objektiem un metāliskiem dizaina priekšmetiem. Protams, neatņemama tirdziņu sastāvdaļa ir arī māla un stikla trauki un drukas izstrādājumi.

Nākamais Diz.aina tirgus notiks 13. maijā, tam iespējams pieteikties līdz 10. aprīlim. Sekot aktuālākajai informācijai var Diz.aina tirgus Facebook vietnē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu