Kā top izklaides parks «Avārijas brigāde»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com

Straujiem soļiem tuvojas izklaides parka «Avārijas brigāde» atvēršanas diena, un drīzumā sāksies sagatavoto atrakciju uzstādīšana parka teritorijā.

«Tiem, kas joprojām uzdod jautājumu - vai parks tiešām būs atvērts jau maija beigās, varam droši atbildēt - jā. Parks būs gatavs laikā un, sākot ar 22. maiju, uzņems pirmās skolēnu grupas! Interese par apmeklējumiem ir liela, un mēs kopā ar visiem iesaistītajiem partneriem ļoti atbildīgi izturamies pret mums izteikto uzticību!» stāsta parka idejas autors Mātiņš Brezauckis.

«Šobrīd faktiski ir izdarīta tā daļa, kas apmeklētāju acīm paliek slēpta, - ūdens, elektrība, komunikācijas, grunts darbi, un tuvākajās nedēļās sāksies apzaļumošana.

Dinozauri jau no pagājušā gada rudens ieziemoti gaida starta šāvienu un, šādi iesaiņoti, paspējuši nokļūt ne viena vien lielvārdieša sociālajos tīklos, kā arī TV sižetos. Pirmā lielā publiskā iepazīšanās ar vienu no tiem bija šā gada tūrisma izstādē Balttour 2017. Savukārt ar «Avārijas brigādes» varoņiem dažādos tirdziņos un pilsētu svētkos jau kopš 2016. gada vasaras paguvuši iepazīties un nofotografēties daudzi apmeklētāji. Pārējiem pilsētiņas objektiem palikuši vien pēdējie krāsošanas darbi un tie būs gatavi uzstādīšanai sagatavotajā vietā parkā. Cālis.lv stāstu takai leļļu kolekcija jau ir pabeigta - atliek tikai uzstādīt to dabā un iekārtot ainas. Virvju trase ir jau iekārtota, velokarti gaida angārā, tāpat lecamspilvens un ūdens spilvens saņem pēdējos pieskārienus ražotāju darbnīcā tepat Latvijā. Būsim arī sarūpējuši vairākus patīkamus pārsteigumus sadarbībā ar partneriem dažādu aktivitāšu un vēl nepublicētu atrakciju veidolā.

Atrakciju uzstādīšanu un apzaļumošanu parka teritorijā vienmēr sāk pašas pēdējās, kad pabeigti pēdējie lielie zemes darbi. Orientējoši pašās aprīļa beigās/maija sākumā. Protams, maijā pie mums vēl nebūs tik zaļš, tāpat kā jebkurā jaunatklātā objektā. Tā arī šeit pēc zemes darbiem - kokiem, zālei un citiem augiem ir jādod laiks izaugt. Turklāt mums gribas domāt, ka bērniem daudz vairāk par zālienu parkā interesēs dinozauri un piedāvātās atrakcijas!

Šajā laikā nedaudz pamainījies kopējais parka ieviešanas plāns. Pirmajā gadā izlēmām lielāko daļu līdzekļu ieguldīt atrakciju daudzveidībā, lai sniegtu maksimālu daudzumu izklaides, nevis administratīvajās ēkās. Līdz ar to parka šā brīža vizuālais skats krietni atšķirsies no sākotnējās parka vizualizācijās attēlotā piecu gadu plāna.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu