Vecrīgā atklās bāru «Ezīts miglā»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Piektdien, 28. aprīlī, no plkst. 20.00, Vecrīgā, Pēterbaznīcas pakājē, Grēcinieku ielā 11A, notiks bāra «Ezīts miglā» piektās filiāles «Grēcinieku Ezītis miglā» oficiālā atklāšana. Pirmajiem 100 viesiem īpaši spirdzinošs sagaidīšanas dzēriens!

Tā kā bārs/kafē «Ezītis miglā» ir jauniešu iemīļota vieta, kur doties gardi paēst, veldzēt slāpes vai nedēļas nogalē atpūsties un izdejoties, tad Ezītis aicina uz jau piektās filiāles atklāšanas svētkiem, kas solās būt varen jauks burziņš jaunajā Grēcinieku Ezītī.

Bāra/kafē «Ezītis miglā» vīzija ir radīt vietu, kur sanākt ar draugiem un sev mīļajiem, lai baudītu kopā būšanas mirkļus. Ezīši savus apmeklētājus regulāri priecē ar dzīvās mūzikas vakariem, improvizācijas izrādēm, aktīvās atpūtas pasākumiem un pat mūzikas festivāliem. Tāpat arī šis Ezītis soļos savu vecāko brāļu pēdās. Arī te Ezītis rūpēsies par foršu urbāni māksliniecisku atmosfēru, interesantiem pasākumiem un tikšanās reizēm. Bet šis Ezītis ir īpašs ar to, ka tas dala telpas ar visā pasaulē labi zināmo un populāro ēdināšanas vietu «Subway». Šis ir unikāls gadījums, kad strauji augošs Latvijas brends sadarbojas ar pasaulslaveno ēdināšanas uzņēmumu. Un tas nozīmē, ka šeit būs iespēja baudīt plašu un interesantu kokteiļu, kafiju un citu dzērienu klāstu, līdz ar gardajiem un svaigajiem «Subway» salātiem un sendvičiem, kuri top katra klienta acu priekšā. Bet tāpat kā citos Ezīšos, arī te būs iespēja vasarā veldzēties āra terasē, kura būs pašā Pēterbaznīcas pakājē, ar skaistu skatu un spēcinošu auru.

Piektdien, verot durvis pirmo reizi, pirmos 100 jaunā bāra apmeklētājus Ezītis priecēs ar gardiem un spirdzinošiem sagaidīšanas dzērieniem, bet arī pārējie tiks lutināti, jo bārā šajā īpašajā vakarā atlaides būs ikvienam no viesiem! Vakara gaitā gaidāmi ķīmiķu paraugdemonstrējumi, bet plkst. 22:00 tiks teikta oficiāla uzruna un griezta sarkanā lenta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu