Liepājā notiks Tvīda velobrauciens

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Sestdien, 13.maijā, Liepājā vasaras sezonas atklāšanas pasākumā notiks Tvīda velobrauciens, informēja Liepājas reģiona tūrisma informācijas biroja pārstāve Sintija Pusaudze.

Retro velobrauciens ir viens no Liepājas vasaras sezonas atklāšanas programmas pasākumiem, kura mērķis ir pulcēt pagājušā gadsimta trīsdesmito gadu stilā ģērbušos velobraucējus, lai kopīgi dotos izbraucienā pa pilsētu. Brauciena maršruts šogad vīsies cauri pilsētas centram - tas sāksies pie koncertzāles «Lielais dzintars» un turpināsies pa Promenādi, Celtnieku, Laivinieku, Uliha un Roņu ielu, Zvejnieku aleju, Hika, Jūrmalas, Dzintaru, Peldu, Alejas, Jūrmalas, Ezera, Ganību, K.Ukstiņa, Apšu, Kungu, Zivju, Graudu un Jūras ielu, noslēdzoties atkal pie Liepājas koncertzāles.

Iedzīvotāji aicināti atbalstīt velobrauciena dalībniekus nepilnu stundu garajā braucienā.

Reģistrēšanās braucienam 13.maijā sāksies plkst.17.30 pie koncertzāles «Lielais dzintars». Braucienam starts tiks dots plkst.18.30. Brauciena noslēgums un pasākuma saviesīgā daļa notiks pie koncertzāles «Lielais dzintars», kur paredzēta arī labāko tērpu apbalvošana.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu