«Ielūdz Olgas!» šovasar Kandavā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tieši nedēļu pirms Jāņiem – 17. jūnijā – Kandavas Ozolāju estrādē norisināsies nu jau par labu tradīciju kļuvušais pasākums «Ielūdz Olgas!», uz kuru aicina trīs lieliskas mākslinieces: burvīgā dziedātāja Olga Rajecka, leģendārā Dailes teātra aktrise Olga Dreģe un enerģiskā TAD «Dzintariņš» vadītāja Olga Freiberga.

«Tā kā šogad mūsu pasākumu kuplinās vairāk nekā 100 dalībnieku, es to sauktu jau par mūzikas un deju festivālu! Šogad tajā piedalīsies dziedošie aktieri Varis Vētra, Andris Bērziņš, Jānis Paukštello un Ivars Kalniņš, grupa «Turaidas roze» un dziedātājs Uģis Roze, kā arī «Eolika» pilnā sastāvā, jo ir labas ziņas – mūsu kolēģis Dainis Dobelnieks atkal ir atgriezies ierindā! Būs arī Olga Freiberga ar savu nepārspējamo enerģiju un mīlestību uz deju, bet es pati dejošu un dziedāšu kopā ar TDA «Līgo» un «Rotaļa XO». Protams, sadziedāsimies kopā ar Olgu Dreģi, un baudīsim kopā būšanu ar lieliskiem māksliniekiem!» uz Kandavu aicina dziedātāja Olga Rajecka.

«Ja jums ir brīvs laiks un vēlme izbaudīt kaut ko patiešām jauku, gaidīsim jūs Olgu svētkos, kur netrūkst ne jautru deju, ne skanīgu dziesmu, ne iemīļoto mākslinieku!» pauž visas trīs Olgas, solot, ka šajā pirmsjāņu pasākumā skatītājiem būs gan iespēja izdziedāties līdzi, gan priecēt acis ar dejotāju raito soli, jo jau bez minētajiem māksliniekiem koncertā piedalīsies TDA «Dzintariņš», «Liesma», «Līgo», «Rotaļa XO» un Kandavas deju skola.

Biļetes uz pasākumu «Ielūdz Olgas!» var iegādāties «Biļešu Paradīzes» kasēs un internetā www.bilesuparadize, kā arī pirms pasākuma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu