VEF Kvartālā tiks ieskandināta pasākumu sezona

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Zlidnis

Šā gada 13. maijā notiks «Vespa spieta» sezonas atklāšana, kas līdztekus iezīmēs arī VEF Kvartāla pasākumu sezonas sākumu.

Tāpat kā VESPA motorollers, arī VEF Kvartāls var lepoties ar vēsturi, kas, leģendu apvīta, turpina savu dzīvi. VESPA motorolleri nav vienkāršs pārvietošanās veids, bet gan modes ikona un dzīvesstils, kas ar katru paaudzi iegūst arvien jaunu vērtību.

Latvijā VESPA motorolleru īpašnieki un kustības iniciatori jau pirms septiņiem gadiem apvienojās, lai atraktīvā gaisotnē vienkopus iedibinātu VESPA SPIETU. Ik gadu kustības organizētie pasākumi tiek veidoti ar saturiski pārdomātu programmu. Šogad pasākuma nosaukums ir «Vēsturei pa pēdām», kura mērķis ir informējošā veidā veicināt dalībnieku aktivitāti, popularizēt un atdzīvināt pilsētvidei nozīmīgas vietas, piemēram, VEF Kvartālu. Pasākuma laikā dalībnieki varēs iepazīties ar kvartāla vēsturi un nākotnes attīstības plāniem.

VEF Kvartāla bijušās rūpnīcas teritorija šobrīd atdzimst ar jaunu dzirksti, jau drīzumā paredzēti dažādi sabiedriski aktīvi pasākumi. Stāsta VEF Kvartāla pārstāvji: «Šādi pasākumi un iniciatīvas pilsētai piesaista plašu auditoriju, kas ilgtermiņā veicina sabiedrības vēlmi iesaistīties panīkušu apkaimju norisēs un attīstībā, liekot tām uzplaukt kā jaunām piesaistošām brīvā laika pavadīšanas vietām. Pasākumu norisi VEF Kvartālā atbalsta Rīgas dome

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu