Avotu Apkaimes svētki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

27. maijā no plkst. 10.00 norisināsies Avotu Apkaimes svētki, kas lustīgi iepazīstinās ar apkaimē iemīļotām vietām un uzņēmumiem, aicinot apkaimes iedzīvotājus iepazīt kaimiņus un citus Rīgas iemītniekus.

27. maijā no pulksten 10.00 visas dienas garumā norisināsies jautri un radoši pasākumi ne tikai Avotu ielas garumā, bet arī tās apkaimē.

Avotu Apkaimes svētki notiek jau otro gadu, un šogad organizētāji aicinās izstaigāt Avotu ielu no viena gala līdz otram, iegriežoties ielas kafejnīcās, kurās varēs noklausīties dažādu mūziķu un mūzikas apvienību koncertus, baudīt ēdienus, dzērienus un atmosfēru.

Interesenti varēs apskatīt kāzu kleitu izstādi, kur izstādīt savu kleitu ir aicināta ikviena bijusī līgava. Apkaimes suņi ar to saimnieku palīdzību sacentīsies skaistumā un atraktivitātē suņu foto izstādē. Ikviens apkaimes suņu īpašnieks ir aicināts iesniegt sava mīluļa foto.

Svaigus un gardus produktus varēs iegadāties amatnieku un mājražotāju tirdziņā pie Sv. Pāvila baznīcas. norisināsies arī daudziem pazīstamais un iemīļotais Avotu ielas Retro Metro tirgus, kur savus krāmus, atjaunotas vai jaunas lietas var notirgot katrs iedzīvotājs. Avotu ielas un apkaimes uzņēmēji sarūpēs īpašas atlaides un darbnīcas apmeklētājiem.

Avotu Apkaimes svētki ir iedzīvotāju iniciatīva, apvienojoties iedzīvotājiem un uzņēmējiem ar kopīgu mērķi – pašiem veidot un spodrināt savas apkaimes tēlu, radīt pozitīvas pārmaiņas ielas vaibstos un vienkārši labi pavadīt dienu kaimiņu, draugu un radu sabiedrībā. Lielāka vai mazāka, bet MŪSU apkaime!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu