«Betsafe Stipro skrējiens» iekļauts OCR Pasaules čempionāta kvalifikācijas skrējienu vidū

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šogad, jau devīto gadu pēc kārtas, šajā nedēļas nogalē 27. un 28. maijā, norisināsies tautā iemīļotais un populārais skrējiens «Betsafe Stipro skrējiens», bet pirmo reizi tas kļuvis par OCR (Obstacle Course Racing) kvalifikācijas skrējienu. Pievienošanās šai organizācijai sniegs iespēju teju simts «Betsafe Stipro skrējiena» labākajiem skrējējiem vecumā no 18 līdz 50 un vairāk gadiem kvalificēties pasaules čempionātam, godam pārstāvēt Latviju starptautiskā mērogā.

OCR Pasaules čempionāts ir vienīgais dubļu un šķēršļu skrējienu čempionāts pasaulē, kas izveidots, lai apvienotu un popularizētu dažādus līdzīga rakstura skrējienus no visas pasaules. Šajā gadā «Betsafe Stipro skrējiens» ir viens no pasaules čempionāta posmiem. «Esam gandarīti pirmo reizi piedāvāt saviem skrējiena uzticamajiem dalībniekiem cīnīties par nokļūšanu uz šīm starptautiskajām, pasaulē atzītajām sacensībām, kurās tiksies tikai labākie šķēršļu pārvarētāji. Mūsu pievienošanās OCR Pasaules čempionātam ir kvalitātes garants tam, ka šo deviņu «Betsafe Stipro skrējiena» pastāvēšanas gadu laikā tas kļuvis par šīs jomas līderi Baltijā. Cilvēki Latvijā ir drosmīgi, aktīvi, sportiski un lieli entuziasti, atkarīgi no pozitīvām emocijām, kuras var gūt tikai šajā pasākumā,» atzīst «Betsafe Stipro skrējiena» rīkotāji.

Kā ziņo OCR Pasaules čempionāta galvenie pārstāvji, 2017. gada noslēdzošajām sacensībām - finālam, kas norisināsies no 13. līdz 15. oktobrim Ontārio, Kanādā, varēs kvalificēties desmit ātrākie «Betsafe Stipro skrējiena» dalībnieki no Elites grupas (12 km) - pieci vīrieši un tikpat sievietes, kā arī pieci katrā vecuma grupā (18-24 gadi, 25-29 gadi, 30-34 gadi, 35-39 gadi, 40-44 gadi, 45-49 gadi un 50+) no 9 km distances, pamatojoties uz sacensību rezultātiem.

Šajā gadā «Betsafe Stipro skrējienā» būs jauna 5 kilometru distance, kurai dots nosaukums «Izlūku skrējiens». Tā ideja ir ļaut skriet tiem, kuri vēlas izjust pasākuma emocijas, sajust tā «garšu», iepazīt tuvāk un uzzināt, kas ir šis skrējiens. Lieliska iespēja kopā ar draugiem, radiem, paziņām, darba kolēģiem doties izlūkos. Kas zina, varbūt nākamajā gadā kādam būs vēlme, jutīs pārliecību, ka var noskriet jau deviņus vai pat 12 kilometrus. Šajā grupā var reģistrēties arī jaunieši sākot no 16 gadu vecuma.

Līdz devītajam «Betsafe Stipro skrējienam», kas norisināsies šīs nedēļas beigās, atlikušas vien trīs dienas, tāpēc līdz šīs nedēļas beigām, 26. maija pusnaktij skrējienam vēl var reģistrēties komandas. Pasākuma dienā uz vietas reģistrēties varēs tikai individuālās distances dalībnieki.

stiproskrejiens.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu