Sākas Baltijas lielākais alus festivāls «Latviabeerfest» 2017

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Ir pienācis ilgi gaidītais mirklis, kad Latvijas galvaspilsētu pārņem īsteni latvisku svētku sajūta – sākas Baltijas lielākie alus svētki – LATVIABEERFEST 2017. Kā jau katru gadu, Vērmanes dārzā no 24. līdz 28. maijam skanēs labākā latviešu mūzika, putos gardākais alus, cepsies smeķīgākās desas un valdīs patiesa jautrība!

24. maijā plkst. 16:45 visi ir gaidīti uz LATVIABEERFEST 2017 oficiālo atklāšanas ceremoniju Vērmanes dārzā pie BEERFM skatuves, lai būtu liecinieki festivāla galvenās mucas atvēršanai, kuru šogad atvērs Rīgas vicemērs Andris Ameriks kopā ar festivāla direktoru Andreju Šikoru un AS «Cēsu alus» galveno alus meistaru Māri Grambergu.

Katru gadu tiek izraudzīta viena alus darītava, kurai ir tas gods piepildīt festivāla LATVIABEERFEST galveno alus mucu. Šogad, pateicoties augstajam novērtējumam konkursā Latvijas alus gada balva 2016, šis gods tiek uzticēts AS «Cēsu alus». Māra Gramberga meistarstiķi visi gribētāji varēs nobaudīt festivāla atklāšanas ceremonijas laikā.

Kā jau katru gadu, arī šogad festivāls priecēs tā apmeklētājus ar gardu miestiņu, garšīgiem ēdieniem un nebeidzamu svētku programmu – uz lielās festivāla skatuves spēlēs Latvijā labi zināmi mūziķi, jaunas, uzlecošas zvaigznes, kā arī pirmo reizi festivāla vēsturē uzstāsies autentiskais vācu vīru koris, kas izpildīs vācu tradicionālās alus dziesmas.

Paralēli notiekošajam uz skatuves piektdien, 26.maijā, plkst. 15:00-16:00 notiks grafiti mākslinieku meistarklase, kurā Latvijā labi zināmi grafiti aroda meistari radīs jaunus mākslas darbus. Šos mākslas darbus sestdien, 27. maijā, plkst. 20:00 varēs iegādāties ikviens interesents izsolē, kuru notiks uz BEERFM skatuves. Visi iegūtie naudas līdzekļi tiks ziedoti labo un radošo darbu apvienībai LURDA.

Festivāla darba laiks, dalībnieku karte un programma ir atrodama www.latviabeerfest.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu