Mūrs izveidojis vietni «TrumpiLeaks» informācijas nopludināšanai par Trampu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu dokumentālo filmu režisors Maikls Mūrs izveidojis vietni «TrumpiLeaks», kur informatori var droši nopludināt informāciju par ASV prezidentu Donaldu Trampu un viņa administrāciju.

«Patriotiskiem amerikāņiem valdībā, tiesībsargājošās iestādēs vai privātajā sektorā, kuriem ir zināms par Donalda Trampa un viņa līdzgaitnieku pastrādātajiem noziegumiem, varas ļaunprātīgu izmantošanu un pārkāpumiem ir jāsniedz informācija ASV aizsargāšanas no tirānijas vārdā,» teikts portālā «Huffington Post» publicētajā Mūra atklātajā vēstulē. «Es zinu, ka tas ir riskanti. Es zinu, ka mēs varam iekulties nepatikšanās. Taču uz likmes ir pārāk daudz, lai spēlētu droši.»

Pēc Mūra teiktā, lai arī neviena digitālā komunikācija nav 100% droša, viņš un viņa komanda izmantojuši visdrošāko iespējamo tehnoloģiju anonimitātes nodrošināšanai.

Vietne «TrumpiLeaks» atrodas Mūra personīgajā portālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu