Atklāta Fon Stricka villas vasaras skatuve

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Krists Luhaers

Trešdienas, 7. jūnija vakarā, neskatoties uz lietainajiem laikapstākļiem, ar latviešu grupas «Satellites LV» koncertu tika atklāta Karla fon Stricka villas vasaras sezona. Trīs mēnešu garumā katru trešdienas vakaru villas dārzā uz mākslinieka Andra Eglīša veidotās jaunās skatuves notiks izmeklētu mākslinieku bezmaksas koncerti.

Jūnija programmu turpinās dziesminiece Alise Joste, kas izņēmuma kārtā uzstāsies ceturtdienā, 15. jūnijā. Savukārt trešdien, 21. jūnijā, klausītājus izklaidēs asprātīgā grupa «Sūdi», bet par pirmā mēneša cikla noslēgumu 28. jūnijā rūpēsies režisors un mūziķis Vladislavs Nastavševs.

«Satellites LV»
«Satellites LV» Foto: Krists Luhaers

Karla fon Stricka villa atrodas Rīgā, Aristida Briāna ielā 9. Gadījumos, kad laikapstākļi neļaus koncertiem notikt dārzā, to norise tiks pārcelta uz villas iekštelpām. Muzikālā programma pulcēs interesentus līdz pat septembrim, katru trešdienu koncerti sāksies 19:00 un ieeja tajos būs bez maksas. Kultūras programmu villas saimnieki un kinofestivāla «Spektrs» rīkotāji papildinājuši arī ar kino vakaru sēriju. Koncertu norisi atbalsta Rīgas Dome.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu