Izcilos laika apstākļos aizvadīts krāšņais Jūrmalas velomaratons

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien Jūrmalā tika aizvadīts tradicionālais Jūrmalas velomaratons, kas pulcēja rekordlielu dalībnieku skaitu. Dalībniekus priecēja plašā sporta aktivitāšu pilsēta pašā Jūrmalas sirdī pie Dzintaru koncertzāles. Ikviens dalībnieks saņēma īpašo piemiņas medaļu, kuras dizainu izstrādājusi māksliniece Kristīne Luīze Avotiņa, nostiprinot šo kā nozīmīgu notikumu ģimeņu aktīvās atpūtas kalendārā.

«Jūrmalas velomaratons» ir pārliecinoši ierindojies starp svarīgākajām tautas sporta sacensībām Latvijā un ar katru gadu pulcē aizvien vairāk dalībnieku gan no Baltijas, gan no ārvalstīm. Jūrmalas velomaratona maršrutiem Eiropā nav līdzvērtīgu, tie ir veidoti unikāli skaistā vidē ar īpašu Jūrmalas auru,» uzsver sacensību organizators Kaspars Tupiņš.

Visu nedēļu Latvijā valdošie, nepastāvīgie laika apstākļi atkāpās tieši sacensību dienā, kas sacensību organizatoriem ļāva radīt īpašu Jūrmalas velomaratona gaisotni. Sacensības aizsākās ar Jūrmalas orķestra svinīgo priekšnesumu un 40 KM Skandi Motors tautas braucienu, kā arī azartiskajiem Lego bērnu braucieniem. Sacensību diena noslēdzās ar kuplāko 1A.LV ģimenes braucienu pasākuma vēsturē. Tieši ģimenes brauciens izvērtās par atraktīvāko dienas aktivitāti, jo dalībnieki bija parūpējušies par īpašiem tērpiem un pozitīvām emocijām.

Velomaratona ietvaros dalībnieki izbaudīja arī rotaļas Lego pilsētiņā, «Avārijas brigādes» parka dinozaura pārsteigumu, poniju izjādes un gardos Food Union saldējumus. Sacensības pozitīvi novērtēja arī Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētāja Rita Sproģe, kura atzīmēja velomaratona pozitīvo pienesumu aktīvās atpūtas veicināšanā gan Jūrmalas pilsētas iedzīvotāju, gan viesu vidū.

Jūrmalas velomaratons

Baltijasmaratoni.lv pasākumu sezona turpināsies ar atraktīvo Jūrmalas Krāsu skrējienu 1. jūlijā. Šis būs pozitīvākais un krāsainākais sporta notikums Latvijā. Arī krāsu skrējiena dalībnieki saņems īpašas piemiņas medaļas un sasniedzot finišu izbaudīs grupas Bermudu Divstūris koncertu.

Iepazīties ar Baltijasmaratoni.lv plānotajiem 2017. gada sezonas tautas sporta pasākumiem, noteikumiem, dalības maksu un distanču maršrutiem, kā arī reģistrēties dalībai var elektroniski mājas lapā www.baltijasmaratoni.lv. Jūrmalas velomaratonu organizē Baltijasmaratoni.lv sadarbībā ar Jūrmalas pilsētu. Pasākumu atbalsta dabīgais minerālūdens VENDEN, 1A.LV, SKANDI MOTORS, LEGO un TURKISH AIRLINES.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu