Alise Joste uzstāsies Stricka villas brīvdabas skatuvē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

15. jūnijā uz Karla fon Stricka villas brīvdabas skatuves kāps latviešu dziesminiece Alise Joste, savukārt iesildītāja lomā uzstāsies jaunā apvienība «Himnas». Šis ir otrais koncerts vasaras sezonas koncertu sērijā, kuras ietvaros katru nedēļu Stricka villas dārzā gaidāmi izmeklētu mūziķu koncerti.

Alise Joste ir viena no talantīgākajām latviešu dziesminiecēm. Līdz šim viņa izdevusi divus albumus, jaunākais no tiem – «Hardships Are Ships» – tika apbalvots ar «Austras» balvu. Līdzās kritiķu atzinībai viņa laika gaitā ar vairākiem koncertiem sasniegusi arī klausītājus daudzviet Eiropā.

Jūnija koncertu programmas turpinājumā 21. jūnijā klausītājus izklaidēs asprātīgā grupa «Sūdi», savukārt par pirmā mēneša cikla noslēgumu 28. jūnijā rūpēsies režisors un mūziķis Vladislavs Nastavševs.

Vēsturiskās teritorijas dārza vide šogad piedzīvojusi izmaiņas – tās jauno skatuvi veidojis mākslinieks Andris Eglītis. Gadījumos, kad laikapstākļi neļaus koncertiem notikt dārzā, to norise tiks pārcelta uz villas iekštelpām.

Muzikālā programma pulcēs interesentus līdz pat septembrim. Katru trešdienu koncerti sāksies 19:00, un ieeja tajos būs bez maksas. Kultūras programmu villas saimnieki un kinofestivāla «Spektrs» rīkotāji papildinās ar kino vakariem.

Satellites LV Fon Stricka villas dārzā from piens on Vimeo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu