Noslēdzošais vasaras «Open’er diz.aina» tirgus jau šo sestdien

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Sestdien, 12. augustā, norisināsies rīdzinieku un pilsētas viesu iemīļotais Diz.aina tirgus, kurā piedalīsies ap 100 Baltijas dizaineru. Tirgus dalībnieki piedāvās īpaši krāsainas kolekcijas, gatavojoties jaunajam mācību gadam, kā arī par īpašām cenām izpārdos šīs vasaras aktuālos modeļus. Tirdziņš pēdējo reizi notiks brīvdabā «New Hanza» teritorijā (pie Pillar biroja), Pulkveža Brieža ielā 28A

Augusta diz.aina tirgū vienuviet būs atrodamas dizaina pērles tādās kategorijās kā sieviešu, vīriešu un bērnu apģērbi un aksesuāri, interjera dizains, drukas un mākslas objekti, kā arī citi produkti un pārsteigumi. Papildus par apmeklētāju labsajūtu rūpēsies garšu meistari no «FIKA», kas piedāvās gardu kafiju, tēju un gardas uzkodas. Pašreizējās laika apstākļu prognozes šo sestdienu sola apmākušos un lietainu, bet ceram, tādēļ aicinām laicīgi sagatavoties laika apstākļiem. Tirdziņš norisināsies no plkst. 11:00 līdz plkst. 16:00 «New Hanza» teritorijā, Pulkveža Brieža ielā 28a, pie Pillar biroja ēkas. Tirdziņa apmeklētājiem būs pieejama autostāvvieta.

Par īpašu pārsteigumu ir parūpējies pašmāju modes zīmols OWA, kas atzīmēs zīmola viena gada jubileju, piedāvājot apmeklētājiem akvareļu zīmēšanas meistarklasi kopā ar mākslinieci Alisi Adamsoni, fotostūrīti, bērniem sejas aplikācijas akvareļu tehnikā, kā arī jaunās kolekcijas prezentāciju un īpašas atlaides vecajām kolekcijām.

Tirdziņa rīkotāji atgādina, ka nereti pasākumā sastopamie dizaineri vairākām precēm piedāvā izdevīgākas cenas vai arī veido īpašas akcijas. Tā kā starp pircēju un izvēlētā produkta radītāju nav papildu starpnieku, iegādes cena ir ievērojami draudzīgāka maciņam. Tāpat «Diz.aina tirgus» rīkotāji atklāj, ka īsi pirms tirdziņa noslēgšanās daži dizaineri mēdz arī samazināt cenas vēl vairāk, lai mājupvedamo preču būtu mazāk.

Diz.aina tirgus ir vieta, kurā Baltijas dizaineri prezentē savus produktus plašākai sabiedrībai par draudzīgākām cenām. Ikvienam interesentam ir iespēja aplūkot un iegādāties apģērbu dažādām gaumēm, krāšņus un netipiskus aksesuārus, neierastus keramikas traukus, krāšņumlietas ikvienam ģimenes pārstāvim, kā arī oriģinālus mākslas produktus. Tirgus īpašā pievienotā vērtība ir iespēja satikt uz vietas zīmolu radītājus, idejas autorus, kuri ar lielu aizrautību izrāda un pastāsta par saviem lolojumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu