«Burtu tirgus» tuvojas!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Lai sagatavotos Zinību dienai, Kalnciema kvartālā 26.augustā no plkst. 10.00 līdz 16.00 notiks Burtu tirgus. Tajā būs atrodams viss nepieciešamais, lai sagatavotos ne tikai skolas gaitām, bet arī iepriecinātu sevi ar interesantu grāmatu, košu plānotāju vai lai atrastu oriģinālas dāvanas, skolu sākot. Paralēli tirgus rosībai divas bērnu grāmatas piedzīvos savus atklāšanas svētkus, kā arī bērni aicināti piedalīties radošās darbnīcās.

Lai rosinātu vēlmi un degsmi cītīgi mācīties un strādāt pie dažādiem projektiem, gan bērniem, gan pieaugušajiem nepieciešami noderīgi plānošanas rīki - tāfele, kuru piekārt pie sienas un pierakstīt svarīgākos nedēļas darbus; plānotājs, kurā apkopotas visas tikšanās un mājasdarbi; mīļākā pildspalva, ar kuru cītīgi pierakstīt svarīgas zinības. Tāpat tirgū būs iespējams atrast dažādas dizaina lietas, apģērbu un grāmatas. Zemnieki priecēs ar tirgus delikatesēm un palīdzēs sagatavoties 1. septembra mielastam.

Programma

11.00 - 12.00 - Bērnu dzejoļu krājuma «Kad neviena nav mājās…» atklāšanas prezentācija kopā ar autoru Guntaru Raču. Kas notiek, kad neviena nav mājās? Uz to atbildes sniegs Guntars Račs un viņa jaunā alfabēta mācīšanās skaitāmpantiņu grāmata.

12.00 - 13.00 - Darbnīca kopā ar mākslinieci Ilzi Dambi, kopīgi atdzīvinot priekšmetus un būvējot rotaļlaukumu.

13.00 - 14.00 - Grāmatas «Sveiks, Vali!» atklāšanas prezentācija kopā ar autoru Lauri Gundaru un grāmatas redaktori Inesi Zanderi. Grāmata «Sveiks, Vali!» ir par mazmeitas mēģinājumiem vectēvam iemācīt sveicināties. Sveicināšanās mākslu praktizēsim arī tirgus laikā.

No plkst. 11.00 līdz 15.00 galerijā norisināsies bērnu darbnīca kopā ar GIGI BLOKS, kurā būvēs no lieliem rotaļu klučiem rotaļu māju, pili, cietoksni, būdiņu, žirafi, briedi un pat alfabēta burtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu