Pirmo reizi Baltijā norisināsies «Electric Run Jūrmala»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau 30. septembrī Jūrmalā, Dzintaros, pirmo reizi Baltijā norisināsies košākais Rudens skrējiens «Electric Run Jūrmala», kurā dalībniekiem 5 km distances laikā būs iespēja piedzīvot LED gaismu un mūzikas pozitīvos mirkļus. Electric Run ir unikāls un populārs pasākums visā pasaulē – tas ir LED gaismu un mūzikas apvienojumus sportiskā aktivitātē, un šogad šis pasākums norisināsies arī Jūrmalā.

Paralēli Electric Run 5 km distancei būs iespēja piedalīties arī Lego bērnu skrējienos un zumbas fitnesa meistarklasēs, ko vadīs Polijas, Latvijas un citu valstu zumbas fitnesa instruktori.

5 km Electric Run distancē var piedalīties ikviens interesents bez vecuma ierobežojuma. Katram dalībniekam organizatori izsniegs LED gaismu brilles un dažādus spīdīgus aksesuārus. Dalībniekus priecēs gan Latvijā zināmu DJ priekšnesumi, gan Intara Busuļa koncerts skrējiena noslēgumā.

«Electric Run Jūrmala» 5 km distanci var veikt skrienot, nūjojot, dejojot vai vienkārši pastaigājoties, izbaudot gaismu un mūzikas festivāla atmosfēru. Distancē būs īpaši muzikāli punkti un gaismu projekcijas.

««Electric Run Jūrmala» būs unikāls skrējiens Baltijā, nekas tamlīdzīgs līdz šim nav ticis realizēts. Esam radījuši brīnišķīgu iespēju distancē kopā piedalīties dažāda vecuma, aktīva dzīvesveida entuziastiem. Piedalīties var ikviens – ģimenes, radi, draugi un kolēģi. Turklāt šajā distancē nav obligāti jāskrien, var iet, soļot, dejot, nūjot vai kā citādi radoši izpausties. Esmu pārliecināts, ka īpašās LED brilles, finiša medaļas un Intara Busuļa koncerts sniegs daudz pozitīvu mirkļu gan jūrmalniekiem gan kūrortpilsētas viesiem,» stāsta Kaspars Tupiņš, Baltijas Maratoni vadītājs.

Iepriekš reģistrēties «Electric Run Jūrmala» sacensībām, iepazīties ar distancēm un nolikumu var līdz 28. septembrim mājas lapā: www.baltijasmaratoni.lv.

Reģistrējoties līdz 28. septembrim, dalības maksa ir 5 EUR.

«Electric Run Jūrmala» organizē Baltijasmaratoni.lv sadarbībā ar Jūrmalas pilsētu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu