Ar milzīgu mēness instalāciju Rīgas centrā sākas «Baltā nakts»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar milzīgu mēness instalāciju Rīgas centrā sākas mūsdienu kultūras forums «Baltā nakts», kas kopumā piedāvās 59 savdabīgus pasākumus. «Mēness muzejs» jeb Museum of the Moon ir vērienīgs, dažādos starptautisko festivālos novērtēts vides objekts, kas jau otro dienu aplūkojams klātienē Bastejkalnā. Aplūko foto!

Tā ir Lielbritānijas mākslinieka Luka Džeroma (Luke Jerram) un vairāku sadarbības partneru veidota ceļojoša instalācija. Tas ir septiņus metrus augsts, ar gaisu pildīts, izgaismots Mēness modelis, uz kura attēlots precīzs NASA Mēness virsmas satelītuzņēmums mērogā 1:500 000.

Atgādinām, ka

ieeja visos «Baltās nakts» pasākumos ir par brīvu.

Detalizētāka programma mājas lapā.

www.baltanakts.lv

«Rīgas satiksme» informē, ka saistībā ar «Baltās nakts» pasākumiem naktī no 9. septembra uz 10. septembri atsevišķos maršrutos tiks organizēti papildu reisi līdz plkst. 2:00 no pilsētas centra. Papildu reisi tiks organizēti, apkalpojot pēc iespējas lielāko daļu Rīgas mikrorajonu un nodrošinot pasažieru nokļūšanu uz/no «Baltās nakts» pasākumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu