Rīgā mēneša nogalē norisināsies Skanstes apkaimes svētki

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Rīgā 27.septembrī ar sportisku un muzikālu aktivitāšu programmu norisināsies Skanstes apkaimes svētki, informēja Brīvo mākslinieku apvienības «Pieaugušie bērni» projektu vadītāja Krista Lubiņa.

No plkst.12 pasākuma apmeklētājiem būs iespēja doties interaktīvā foto orientēšanās spēlē pa Skanstes apkaimi, iepazīstot vietējos uzņēmumus, iestādes, augstceltnes un nākotnes projektus. Savukārt no plkst.15 Rīgas Hanzas vidusskolas pagalmā norisināsies radošās aktivitātes kopā ar Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu, Latvijas Universitātes futbola komandu «FS Metta», Skantes attīstības aģentūru, Rīgas Tirdzniecības profesionālo vidusskolu, SIA «Autonams», «Elektrum» Olimpisko centru, SIA «O-Sands» un brīvo mākslinieku apvienību «Pieaugušie bērni».

Paralēli radošajām aktivitātēm būs iespēja vērot skatuves programmu un izmēģināt «Orbitron» atrakciju. Savukārt no plkst.18 uz svētku skatuves kāps vairāki pašmāju mūziķi.

Lubiņa sacīja, ka Skanstes apkaimes svētki tiek organizēti ar mērķi atklāt iedzīvotājiem Skanstes apkaimes sniegtās iespējas, tādējādi radot piederības sajūtu un veicinot iniciatīvas apziņu, kopīgi veidojot savu apkaimi par Rīgas 21.gadsimta modernāko vizītkarti.

Pasākumu organizē «Pieaugušie bērni» sadarbībā ar Rīgas Hanzas vidusskolu un Skanstes attīstības aģentūru. Projektu līdzfinansē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu