Mēbeles mājai un birojam vienuviet – izstādē «Baltic Furniture 2017»!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 6. līdz 8. oktobrim Ķīpsalā notiks ievērojamākā mēbeļu, interjera un apgaismojuma risinājumu izstāde Baltijā – «Baltic Furniture 2017». Tajā varēs apskatīt un iegādāties jaunākās mājas un biroja mēbeļu kolekcijas, modernus gaismas ķermeņus un interjera priekšmetus, kā arī kvalitatīvu mēbeļu furnitūru.

«Matraču meistars», «King Koil Baltic», «R&F Design», «OR Furniture», «Troja», «ISKU», «Wenden Furniture», «Feidi», «Studio Monaco», «Korte.lv», «Tulikivi»… tie ir tikai daži no uzņēmumiem, kuri izstādē priecēs ar plašu piedāvājumu, turklāt arī ar karstākajiem jaunumiem. Pirmo reizi «Baltic Furniture» savu piedāvājumu prezentēs arī tādi uzņēmumi kā «Vidzemes Mēbeļu fabrika», «Domotex», «Fascino», «Saros EST», «Berry Baldai», «Active Sitting» un vēl citi.

Apmeklētāji izstādē varēs iegādāties kvalitatīvas, mūsdienīgas, oriģinālas un funkcionālas mēbeles gan viesistabai, guļamistabai, virtuvei, vannas istabai un priekšnamam, gan biroja telpām. Plašā izvēlē būs preces kvalitatīvam miegam, turklāt visas trīs dienas izstādē norisināsies gulēšanas čempionāts ar vilinošām balvām. Cīnīties par čempiona titulu varēs gan liels, gan mazs! Sīkāka informācija par to jau drīzumā.

Atsaucīgi eksperti interesentiem sniegs konsultācijas un dos padomus, lai telpas iekārtošana sagādātu mazāk raižu, turklāt izstādē varēs iegādāties gan gatavu produkciju, gan veikt individuālus pasūtījumus. Arī apgaismojuma risinājumu variācijas būs plašas, tāpēc ieplāno izstādes apmeklējumu un padari savu mājokli vēl ērtāku, mājīgāku un skaistāku!

Izstādi«Baltic Furniture» rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Vairāk:www.balticfurniture.lv. Sekojiet līdzi jaunumiem arīFacebook.com/baltic.furniture!

Darbalaiks

6. un 7. oktobrī 10.00–19.00

8. oktobrī 10.00–17.00

Ieejas biļešu cenas

Ieejas biļete – EUR 5

Pensionāriem, studentiem, skolēniem – EUR 4

Bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas

Ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni līdz 18 gadu vecumam) – EUR 12

Studentu un skolēnu grupas (10+) ieejas biļete – ­EUR 3

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu