Kalnciema kvartālā nedēļas nogalē norisināsies pasākums «Rudens ražas svētki»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kalnciema kvartālā 23.septembrī no plkst.10 norisināsies pasākums «Rudens ražas svētki», informēja Kalnciema kvartā pārstāve Una Meiberga.

Pasākuma laikā no plkst.11 līdz 15 bērni varēs piedalīties biedrības «Latvijas Skautu un gaidu centrālās organizācijas» darbnīcā. Bērniem būs iespēja pamēģināt šaut ar kaķeni, lēkt pa krāsu purvu, meklēt apslēpto mantu, kā arī veidot gleznas no dabas materiāliem.

Savukārt priekšnesumu rudens tirgus laikā sniegs Āgenskalna deju skola «Vendija».

Kalnciema kvartāla zemnieki piedāvās iegādāties burkānus, kartupeļus un bietes, ka arī kabačus un ķirbjus, ogu ievārījumus, dažādus sīrupus, ķiplokus, dzērvenes bišu medu un melones. Savukārt amatnieki apmeklētājiem piedāvās dažādus adījumus un koka izstrādājumus, kā arī rotas gan ikdienas priekam, gan svinīgākiem pasākumiem. Līdzās rotām būs Silti cimdi, šalles, zeķes un garās jakas šobrīd ir tirgus populārākie amatnieku izstrādājumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu